Az itt lévő kisbüfik közül tegye fel a kezét, aki utánajárt a kriptojogszabályoknak, a vízkitermelési jogszabályoknak valamint a legfontosabb: van-e olyan itt aki beszélt Fodorral mielőtt agyatlan-kapzsi módon szemmel látható pénzösszeget tett ebbe a hülyeségbe? Van olyan, aki feltette a kérdést neki, hogy Csókolom Fodor Úr mi a helyzet ezzel a Watereummal? Önöknek miért nem sikerült? Gondolom nem nagyon.
Kis cég ugyan, de ha akarnák, a vízhez és a hulladékgazdálkodáshoz kapcsolódóan biztos fejlődési pályát tudnának megvalósítani a rv-esek és persze saját maguk örömére/zsebére. Én így látom, kár, hogy nem ezt a pályát követik. De az ilyen célú projektekhez bármikor vissza lehet térni, a mostani vagy egy másik vezetéssel, így hosszútávra érdemes lehet tartani a papírokat. Maximum kivezetik a céget a tőzsdéről, ha sokat töketlenkednek (még).
Nincs itt semmilyen daganat. Amit itt meg akartak valósítani az jelenleg lehetetlen. Számtalanszor leírtam. Ha Erdőst lecserélitek Mészárosra, Hajnalt Nagy Mártonra, Kbr-t meg Balogh Leventére akkor lenne esély sikerre, de akkor is BIG RISK!
Feltunt hogy en Kbr nevet segsem emlitettem????? Én egy Daganatról beszélek egy egyébként egészséges testen! Úgy hívják, hogy Hajnal Zsolt Andras, es Erdosi Richard!
Így van! De azért szívesen látnám a rács mögött Hajnalt, a Tolvaj Aqua IT Gáncs Gabit, meg a Gazdájukat Erdősi Ricsit, aki talán életében még egy forintot nem keresett anélkül hogy azért ne kellett volna valakit átb@sznia, kihasznalni, lehúzni.
Száradt volna le a kezunk amikor ezt " Himringyó" Hajnal Zsolt Andrást Beszavaztuk a db számunkkal! A Gödöllö Zőld Hídnál se volt igény a Fenomenális Munka tempójára.
Ha minden úgy működne, ahogy itt leírtad, akkor ma a Béten nem lenne olyan, hogy Ott-One, Set Group történet, Nutex, és Auto Wallis Ádámosi sztori ... de azért szép dolgok ezek a tündér mesék
Bárcsak fogadhattam volna rá, hogy megint lePetikézel... :D :D :D Szerintem te szerelmes vagy abba a csávóba (ha egyáltalán tényleg létező személy). Semmi baj, én nem ítélem el a homoszexualitást, csak végre kattanj már le róla, kb ötvenszer kértelek... Ha valaki tudja, hogy lehet megoldani valakinek a letiltását (már hogy ne lássan, amit ír), írja már le legyen szíves. Hálásan köszönöm előre is.
Petike! Már ne is haragudj, de az elmúlt 2 év arról szólt, hogy mindenki kivétel nélkül el akarta innen zavarni ezt az élősködőt! Többször lett volna lehetőséged neked is, hogy valaki beterjesszen ilyen napi rendi pontot a közgyűlésen! 2 év ezzel ment el. Szóban te is támogattad volna, ahogy mindenki le akarta váltani Hajnalt. Mégis amikor a tettekre került volna a sor, akkor visszahátráltál. Most már minek mondasz ilyet? Értelmét veszítette! Amíg Hajnal lesz itt az Elnök, addig még a szomszéd Roma település utolsó utcájának, utolsó házának a hütőszekrényében is nagyobb biztonságban van a pénze az embernek, mint itt az Ő keze alatt.
Ha lenne elegendő mennyiségű és minőségű "tökös" részvényes, meglehetősen izgalmassá lehetne tenni a közelgő közgyűlést... NAGYON izgalmassá. Szerintem.
Futuraqua NYRT reálisan