Olvasd vissza kerlek , amit idaig irtam ma. Az igazat irtam es szerintem nem tevedek. A nyilatkozatbol egyertelmuen kiderul , hogy a coinok elkeszultek es mar csak rovid ido van hatra az indulashoz.
Konkrétan elhangzott, hogy a palackozás elindul. A környezet tudatosság jegyében üveges, prémium minőségben, a gastro szektort kiszolgálva. A továbbiakban pedig olyan környezet tudatos palackozás felé nyit ami fenntartható.
De hát watereum fölött éppen rezeg a léc. "A Társaság 2019. májusában megválasztott, új összetételű igazgatóságának döntése alapján a Watereum értékesítése felfüggesztésre került az eddigi tapasztalatok összegzése és azok elemzése céljából. Ez a folyamat magában foglalta a korábbi projekt informatikai-biztonsági felülvizsgálatát is."
Kb ugyanaz az erzesem van,mint a jegyzesi ar kozzetetelekor. Nagyjabol ugyanazt a tozsdei reakciot is varom ra,mert az egyszeri kisbefektetonek ez megfoghatatlan es ertelmezhetetlen. Aztan remelhetoleg mihamarabb feledesbe is merul ez az egesz,es johet majd vmi okbol kifolyolag az uj ATH.
Nyilvanvalo h a veszett kutyanak sem kellett a watereum,nem volt belole 2 filler bevetel sem,megsem ezt irtak. Akkor ebbol a mrgfogalmazasbol nem lesz problema?
Lehet en vagyok a naiv,de mondjuk detto ugyanerre a "hirre" el birtam volna kepzelni egy ilyen tajekoztatast:..."a Futuraqua NYRT tajekoztatja tisztelt befektetoit,h a watereum coin minden varakozast felulmulo sikeren felbuzdulva az NYRT globalis valutat bocsat ki. A megterulesi varakozasok egyszeruen szamszerusithetetlenek a nagy erdeklodesre valo tekintettel. Egyuttal konkret szamadatot meg nem tud a befektetok rendelkezesere bocsatani,mert a befolyo penzeszkozok osszegzese a mai napig is munkat ad tarsasagunknak."....Na,hat mennyibol tartott volna detto ugyanezt a hirt igy maskeppen megfogalmazni,h Jeno bacsi is ertse,aki esetleg 10 ezer ft-,ot szeretne befektetni valahova?
Egyelőre én sem látom át mivel is vinné előbbre ez a globális virtuális vízpénz a cég proftabilitását és mért van erre akkora hangsúly helyezve. De egyelőre kivárok, hátha valaki elmagyarázza.
Futuraqua mert a víz a jövő!