Javitsatok ki ha rosszul ertelmezem: Megy itt a bohockodas a megfoghatatlan coinozassal. Sem konkret termelesi adat,se befektetesi adat,sem varakozas,hanem a teljesen absztrakt es kezzel nem foghato legvarepites,szep es idegen szavak tomkelegevel. Erre kelllene a befektetoknek raugraniuk? Nagyon,de nagyon bizom benne h egyedul en nem ertem ennek a nagyszeru uzleti modelnek a lenyeget,es mindenki mas viszont egymas sarkara hagva fog holnap reggel taposni,h vasarolhasson ebbol az igeretes cegbol. Hat ez nem kicsit szar,gyerekek....-:(
Az OK, hogy jól hangzik, hogy legyen globális a watercoin, de lefordítva ez a praktikus felhasználhatóságát illetően mit jelent? Eddig a futuraqua kútjaiból kaptál érte egy l vizet. Mire mész ezzel globálisan??
A lényeget pont Fodor úr mondta ki. Ők egy alacsony költségvetésű coint terveztek; az új vezetőség pedig egy globális watercoint alkot; ezért beszántották a régit és újat építettek.
Törölt felhasználó2019. 07. 29. 18:36
Mire fel függesztették fel? Ez nem sok semmi. Mehet vissza 80-as szintig
Szep tura volt meghallgatni a nagy budos semmit. Sebaj,igyekezz vissza,itt ulok a soston a deszkasban,kikertem neked is a sort,legalabb ennyi pozitivum legyen ebben a napban-:)
Sziasztok! Ott voltam a kgy-en vègig! Szerintem nagyon pozitiv volt , semiben sem csalodtam. Nekem ebből az jött le, hogy a coinok elkeszultek es nemsokara elindul kibocsatasra. Korulbelul 40-en voltunk kozgyulesen meg az MNB reszerol is ott voltak ellenorzesre.
Futuraqua mert a víz a jövő!