Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Céltudatos jövőkép, jól menő cég, minden remek , de ez mégsem érdekli a részvény vásárlókat.
Egy nagyobb befektető részvényt akar venni akkor tőzsdén kívül megveszi valamelyik nagy tulajtól , árfolyamot nem befolyásolja.
Ez az év sem a részvény árának emelkedéséről fog szólni.
A Synergont inkább veszik, mint ezt.
Látszik a forgalmán és a Synergon topik beírásain. Abban még mindig jobban bíznak mint a Freesoftban.
Az osztalék csak plusz, érdemben nem ez mozgatja az árfolyamot. Itt a céltudatos jövőkép a lényeg, pár éve tőzsdézek, de ilyen aprólékosan megfogalmazott és lekommunikált elképzelést nem láttam más cégektől. Erről beszélt Neked Rice, hogy ha eljön az idő fog kommunikálni a cég megfelelő módon! Én hiszek nekik, profik!
És ez meg is mutatkozik majd az árfolyamban!
Nagyon ritka, hogy a javaslat megváltozzon a közgyűlésen, és egyáltalán nem irreális a 100 Ft.
Az árfolyam az osztalék ellenére persze maradhat a 2000-2200 körüli sávban, ráadásul ugye 100 Ft-ot esik is a kifizetés miatt elviekben a részvény ára.
Ez remek hír, nem gondoltam volna! De ha jobban körülnézünk, sok irányban komoly változások előtt áll a cég..érdemes mazsolázgatni!
CÉLKITŰZÉSEK :
Üzleti értelemben:
- A tulajdonosi érdekeknek megfelelően: az adózott eredmény, a kifizethető osztalék és
a részvények tőzsdei árfolyamának növekedése a cél
- A befektetői érdeklődés erőteljes növelése (likvid, jól forgó papír a tőzsdén a jó
gazdasági teljesítmény nyomán)
- Cégcsoport-szinten a magyar piacon a jelenlegihez képest jelentős növekedés, mind a
versenyszektorban és a közszféra területén, ill. a szakmai kapacitások kihasználásának
további erősítésével
- Cégcsoport-szinten sikeres akvizíciók az IT-szektoron belül
- Nemzetközi terjeszkedés
Hát ez hihetetlen.Még a végén igazam lesz és ezen a lóvén fognak a tulajok részvényt venni:)Egyébként arra jó lenne az osztalék,hogy a papírra irányítsa 1 kicsit a figyelmet.Ha a nagyok az így kapott fele lóvét vásárlásra fordítanák,akkor az kb.50-60millió lenne.Ennyivel simán jóval 3000 fölé lehetne tenni az árfolyamot.
Azért a 7edb-om után már nekem is észrevehető lóvé lenne az osztalék:)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace