Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
És mit vártok?
Az első félév mínuszos vagy nulla közeli szokott lenni, de idén az első negyedév valamivel jobb volt a szokottnál. (azt hiszem, a NAV-nak volt valami előző évről átnyúló szállítás.)
Ica nem tudom,hogy mit vettél az eladott Free árán,de azt tudom,hogy sokan eladták és most kevesebb pénzük van,mert amibe átugrottak ott buktak.Inkább legyen halott a papír,de ne essen mint sok más kicsi.
Egyébként tartom,hogy gyűjtik a papírt a tulajok.Sok kicsitől felszívták.
A tulajdonosok egymás között veszik-adják magasabb áron, most 1900-ért. Ha te akarod eladni a saját 100 darabodat, jó ha 1600-at kapsz érte. De még ennyiért se veszik meg.
Új vagyok és tanulni szeretnék. Ha valaki megmagyarázná a tegnapi kötések logikáját megköszönném.
Reggel úgy tűnt, valaki venni kezdte 1900 ft-on. A kötések száma alapján nem tűnt előre megbeszélt üzletnek. Kb. 5000 db-ot meg is vett. Aztán jöttek eladók, akik 100 db-okkal 1705, majd 1675 és 1665 ft-on eladtak. Ésszerű ez?
Lehet(nek) olyan(ok), akik az árfolyam lenyomásában érdekeltek?
Mindenkinek megvan a maga keresztje.
Részemről Shopline, közkéz ott sincs, sztori van, most háromszorozódott a cégérték a Libri fúzióval amiből még semmi nem épült be.
Ott a nagyok eladni akarnak, de nem ezen a szinten, szóval előbb fel kell húzniuk.
Annyi bizonyos, hogy a kicsik közül -a Rábával egyetemben - a legjobban tartja magát. Keresni nem nagyon lehetett vele az elmúlt években, de legalább írtózatosat bukni sem. Ezen a hülye magyar tőzsdén már ez is eredmény...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace