Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A Q3 azért fontos, mert ott már látszódnia kell , hogy meg lesz e a várt 200 milla nyerő.
Rossz Q3 esetén , biztos hogy nem lesz meg , vagyis a vezetőség megint téved mint tavaly.
nekem aztmondta a brokerem, hogy a Q3 nincs miért jó legyen ugyan is nem történt semmi az állami szférába még mindig nem költenek egy fillért se informatikára de majd a Q4 az tudja mit akarunk :)
Miért változott meg a véleménye?
Azt kéne megkérdezned.
Egyébként melyik cégnél van?
Ma nem én vettem.
Valamikor ki kell törni végre.Érdekes,hogy még mindig itt szüttyögünk.
Amikor Móriczék belevettek,gondoltam arra,hogy lesz
1-2 hónapos csend a cég körül,hogy a benfentes kereskedés látszatát teljesen elkerüljék.Most már ez is letudva.Talán jönnek majd hírek és a vezérek feljebb teszik a kereskedési sávot.
"de nem az ő meglátásai szerint kereskedem"
vilagos, nem is azert kerdeztem, de talan neki vannak olyan infoi amik erdekesek lehetnek.
csinaltam egy kis elemzest, ez alapjan a mostani hullam felmehet akar 2500-ig, de ez egyben a 4. hullam ami kitorhet! Ezert erdekes a dolog!
Eddig folyamatosan eladásra bíztatott , most először mondott pozitívat a Free-ről, de nem az ő meglátásai szerint kereskedem. Ő most felfele várja, szerinte elindult egy jó úton a cég.
Madrid, mennyire megbizhato az info amit a brokertol kaptal? A Q3-as kiugro eredmenyre gondolok. Hamarosan kellene a penz amit ide tettem es szeretnem passzolni a rv-t rovidesen. as papirba akarom attenni.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace