Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na, közben visszanéztem a tegnapit. 2245-ről van 1000db-od (?), ez igazán nem tragikus, 2260-ra beraknád, 1-2 nap alatt lehet hogy el is fogyna és kb nullán lennél, aztán viheted a pénzed abba ami már egy csomót emelkedett :-)
"Ezért nem is megy ,mert a nagyok tudják hogy még mindig gond van a cégnél"
KIK???
Ezért kérdeztem, hogy mond már meg légyszi melyik nagy követi ezt a papírt. Ne kelljen már szájba rágni! Erre írogatsz itt A-ról, B-ről... A Synergont a soraidból ítélve közel sem ismered, tájékozódj még egy picikét!
Most nagyon a Free ellen beszélsz, de nekem ez amit leírtál, pozitív. Egyáltalán nincs gond a Free háza táján.Terjeszkedés és a válság volt a két ok, hogy veszteségek voltak. Mindkét eset stabilizálódik. És a beindulás csak késés.
De egyébként megértem az elégedetlenséged. Ennyi ideig egyetlen részvényt sem tartottam, mint ezt.
A Syn. A kategóriás , a Free B-s tudtommal már ez óriási különbség.
Synergon nyereséges míg a Free komoly veszteséget termel évről évre.
Sokan, köztük én is a keretszerződések miatt szálltunk be de abból komoly rendelés nem lesz.
Sok milliárdos keretre jut 5 % rendelés, ez édes kevés.
A Synergon vezetés felfelé szeretni vinni a részvény árfolyamát ennek megfelelően nyilatkoznak, míg a Free vezetés tavaly őszi, év végi nyilatkozatai mind lefelé beszélték a papírt. Valami miatt nem érdekük a részvény árának emelkedése.
???? Nem értem a levezetésed.Miért 2200 alatt kelne el, ha beállnál 2260-ra ?
De mondok neked mást: 150darabot tudnék venni.Ha berakod most 2240-re, megveszem.
Nem állok bent, mert csak 2200 alatt tudnám eladni, annyiért meg még nem adom, de ha nem változik a helyzet akkor 2100 ért is adom csak vigye valaki.
Bank betét is többet hozott volna , ha oda rakom fél éve.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace