Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na akkor nézd vissza 2600-tól veszem volt,hogy az én vételem akasztotta ki reggel nyitóban.Pint néven írtam eddig de a kódot elfelejtettem azért változott a nevem.
10.26.-án én vettem 3000ft-ért majd a tulajok42000db-ot dobtak a záró szakaszban eladási oldalra 2720ft-ért ha jól emlékszem. Azt hiszem péntek volt,hétfőn akvi és már 3300
felett szárnyalt,de még megvan.Ez az ár csak az ő karbantartásuk,hogy ne emelkedjen gyorsan.Ők ráérnek és én is.Még ebben az évben lesz+ meglepetés.Akvi + nagy erdmény és talán nagyobb megrendelés is.Ha elindul 30-40%-ot képes menni.
Rice Te még fiatal lehetsz a csapatban. :)
Voltak itt négy hónappal ezelőtt is vérmes jövendölések. Ha én azt elhiszem, már kész lenne a légváram, és lassan hozná a délutáni gyógyszereimet is az ügyeletes nővérke. :)))
Keressük a 85.400 darab(4.54%) részvény új tulsajdonosát.
Kérjük a kedves sporttársat, hogy az általunk mostanában sokat hallott "fair play"
jegyében ide a fórumra juttasson el a tehetségéhez mérten valamilyen, személyi azonosságát hitelesen feltáró okiratot, dokumentumot.
Amennyiben ezzel nem élne, saját magát rekeszti ki, egy amúgy nagyon dinamikusan fejlődő fiatalos közösségből, mely itt a topikban kezd kialakulni, lévén egyre több a hosszútávra tervező fórumtárs. :)))
Várható volt, hogy a pénteki giga forgalom a tulajdonosok közötti átrendeződés miatt volt. Bejegyezték a zártkörű tőkeemelést.
Részvény mozgások:
A FreeSoft Nyrt. (1117 Budapest, Neumann J. utca 1/C.), Illés Antal, Tóth Béla, és a Kaptár Zrt. ezúton közösen tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy Illés Antal, a FreeSoft Igazgatósági tagja, a mai napon, 112.800 db FreeSoft részvényt adott el tőzsdei forgalomban a Concorde Értékpapír Zrt. közreműködésével 3820 Ft/db átlagáron, Tóth Béla a FreeSoft Igazgatósági tagja, 7600 db FreeSoft részvényt adott el a Cashline Értékpapír Zrt. közreműködésével tőzsdei forgalomban 3817 Ft/db-os átlagáron, a Kaptár Zrt. 35.000 db részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban a Concorde Értékpapír Zrt. közreműködésével 3820 Ft/db átlagáron.
Az a kérdés, hogy ki volt a titokzatos vevő, aki nem jelent meg a közleményben?
Csökkent a Freesoft-veszteség
(NAPI Online) 2008. 05. 30. 14:09:42
Az árbevétel megugrott, a mínusz csökkent.
A FreeSoft cégcsoport a 2008 I. negyedévében 1,766 milliárd forint árbevételt ért el nem auditált számok alapján. Ez 517 százalékkal meghaladja az előző év azonos időszakának teljesítményét. Az üzleti eredmény 174 millió forint veszteséget mutat, bár ez a szám nem éri el a 2007. I. negyedévi üzleti veszteség 45 százalékát. Az iparágra jellemző, hogy a projektek nagy része a harmadik és a negyedik negyedévben zárul, az árbevételek is ekkor jelentkeznek, szemben a folyamatosan felmerülő költségekkel.
A FreeSoft cégcsoport 2008. I. negyedévében 154 millió forintos adózott veszteséget szenvedett el, amely veszteség a 2007. I. negyedévi bázisidőszak veszteségének kevesebb, mint fele. 2007. októberében felvásárolt HUMANsoft Kft. árbevételi és eredmény adatainak konszolidálásánál, a HUMANsoft Kft. bázis adatait nem vehette figyelembe a cég, így azok a FreeSoft konszolidált bázis adataiban nem szerepelnek.
A részvények árfolyama péntek délután 0,4 százalékos süllyedést mutatva 3970-en áll.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace