Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
"A megnyert tender igen jelentős, így várhatóan további emelkedés elé nézhet az árfolyam, melynél ellenállásra 2200-2280 forint közötti résnél számítok. Ha sikeresen betölti, akkor mehet tovább 2700 forintra. Csökkenésben támasz 1800 forintnál."<---Én meg azt mondom rés betöltve,elég rendesen.Jó hír van,kgy előttünk áll,Hajrá!!!
Ha a FREE lenne kisebbségben,meg sem jelenhetne így a közlés,hogy 24 milliárdot nyertek,mert az megtévesztés lenne.
Akkor csak azt jelenthette volna meg hogy 24milliárdból pl.6milliárd megrendelés lehet az övé,de ha Ő a konzorcium vezetője akkor az egész összeget jelentheti megrendelésként,mert a számlájára ennyi fut be és ebből fizeti a kisebbeket.Fővállalkozó fizeti az alvállalkozót magyarul.
gondolom, ha lenne felfugg akkor azt csutortokon kozze teszik nem?
stopom nekem sincs (mar megint a tuzzel jatszom) de ennel a reszvenynel a stop meglatasom szerint penzugyi ongyilkossag. 5-10% okat rangathatnak rajta egy szempillantas alatt.
A felfüggesztésés kérdés azért fontos, mert ha van, akkor már csak holnap lehet kereskedni kgy előtt. Ha nincs, akkor pénteken megy az igazi speki.
Részemről tök mindegy, én akkor sem adom el (még). stoppot sem tettem be. (remélem nem bánom meg)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace