Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Kereskedési taktikát mindenki jól választ ( egy idő után) csak ki is kell tartani a benne foglaltak alapján.
Ebben a rv-ben én bázis építést látok jelenleg és ez nem indokolja a ki-be ugrálást! Erre be is fizettem és a sebesség-volumen függvényében beruházok továbbra is
Üdv
Én is szivesen követném ezt a taktikot, csak sajna a tárcám nagyon véges. + Nem lesz örökké válság.
Mindenesetre és inkáb rövid távra veszek és a kicsi nyereséget is megbecsülöm, csak ne ragadjak bent. Inkább eladok kis minusszal, minthogy hónapokig álljon a pénzem és nézzem, hogy más rv-k rallyznak.
E van... Hajrá Fríke, Rábácska, Orkóka...
Én pedig veszek,veszek és veszek és majd lesz valami...
Ez milyen taktika?
Idén bejött:)
Oti,mol,syni,orco,rfv...
Válságban kell venni,ezt mondják a nagyok...
Free még nagyon olcsó,ezért nem ugráltam.Nem tudtam,hol az alja...
ÁÁÁ. 2,5 átlagáron eladtad volna, és visszavesze 1,9 nél. ne mond már, hogy nem lett volna jobb üzlet.
Naaa. Folyamatosan esésben adom, alján veszem és emelkedésben még veszem. Ez az én taktikom... Ez jobb mint az ülök benne és várom az aranytojást + az adrenalin sem árt.
Az elnyert kbtv. hatálya alá tartozó munkától a kgy. saját részvény vásárlási döntéséig egyértelmű és egyenes a pálya ( ami a bet-en nagyon ritka )! Járjuk végig...
Üdv
Én is így gondolom,ezért nem adtam még 2,7-nél sem, ez már normálisabb emelkedés,nagyobb vevőkkel,én is sokat vettem,remélem 3k fölötti szinteket is megnézzük....
Én ráérek...
Kimegy az is, még beleveszek a felével, elfér az 1960-as vétel mellé kgy-ig realitás szvsz a 2.600-2.700, még akkor is ha közben megmeg torpanhat! Utána bármi lehet, ismerve a viszonyokat, de a realitás tartósan 2.500 feletti árfolyamot indokol! ( stabil bevételek, üzleti portfólió, mérleg stb. )
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace