Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ez csak virtuális részvényszám emelkedés, mert eszük ágában nem lesz ennyin kereskedni ezekkel a részvényekkel.
Majd 1-2 év múlva, és kicsit feljebb... :)))
Törölt felhasználó2008. 03. 17. 17:58
A BÉT vezérigazgatója a Freesoft 355 ezer darab, egyenként ezer forint névértékû törzsrészvényét március 18-cal, azaz holnaptól a tõzsdei kereskedésbe bevezeti.
Ennek megfelelõen a tõzsdére bevezetett részvényszám a korábbi 1,435 ezer darabról 1,790 ezer darabra változik, ami közel 25%-os emelkedésnek felel meg.
Nekem még mindig ez adja a portfolióm legnagyobb hányadát. Lefelé nem megy, felfelé viszont táltos lesz. 6000 Ft is könnyen lehet április végére, meglátjátok.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace