Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az eredmény önmagáért beszél! A cég nagyon rendben van, és szép növekedési pályára állt, tehát vonzó célpont! Holnap emelkedés, az nem vitás, de hosszútáv a lényeg, és elgondolkodtató innen már a nagyoknak is a belépés szvsz...
Én sajnos csak nyilvános infókat ismerek, de sokan azokat sem olvassák át alaposan, pedig néha van bene elrejtve pár jó tanács:-)
Olvastad már a Figyelő cikket? Tök sok pozitiv lehetőség van benne megemlitve, ha csak 1-2bejön, már alapozott egy nagyobb emelkedés szerintem!
Igazad van hogy nehéz elemezni,
de van benne egy olyan alakzat, ami hamarosan kitörést selytet.
Egyébként emelkedő trendben halad fölfelé.
Érdekes.
A 2500 -as kitörési pont, és az azóta kialakult aljak öntéseknél , + a két csúcshoz behúzott vonal , nagyobb elmozdulást vetít előre.
Rendszerint ebből felfelé szokott kitörni.
A Gyors majd megadja az irányt....:-)
Technikailag jóformán elemezni sem lehet, a sok nyilvános infó ellenére sem alakul ki forgalom.
Úgy beszéltek, mint valami bennfentes...
Az alapján viszont nehéz kereskedni, ha az ember nincs a megfelelő infók birtokában.
Mindegy egy-két napig még türelmesen várom hogy elmenjen 5000-ig, de aztán nem tudom minek tartanám tovább...
Nem lenne muszály a tulajoknak adni,
meglehetne ezt oldani egy tőkeemeléssel is.
Egyébként igazad van.
Szerintem ha tőkeemelést hirdetnének, biztos lenne alap aki kihasználná lehetőséget hogy tudna venni nagyobb pakkot. 4000-en lenne rá érdeklődő biztos.
Biztos, hogy belecsiptek hiszen voltak nagyobb forgalmak 3600-4000között, de igazán még nem nyúltak bele, hiszen nincsen közkézen mennyiség, ezért kéne a tulajoknak is adni, hogy kapjanak az alapok szvsz!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace