kösz a segítséget. A helyzet az, hogy rövidtávra szoktam certifikáttal kereskedni, és a piac alakulásának megfelelően több pozíciót nyitok.. Ez azt jelenti, hogy instrumentumokként 4-5 certi kell, főleg ha le is kell fedezni az ügyletet a piaci mozgás miatt(magyarán ha kilépek pl. longból mert esik, a short certi már készen kell álljon...)
Márpedig elég sok részvényt/határidős terméket, indexet figyelek..
Tőled nem várhatom el ennyi certifikát felvételét - hacsak nem a kbc-nek dolgozol :))
Márpedig elég sok részvényt/határidős terméket, indexet figyelek..
Tőled nem várhatom el ennyi certifikát felvételét - hacsak nem a kbc-nek dolgozol :))
Frankfurti certifikátok
A kbc-t az ismert okok miatt semmiképp sem használom tovább, ezért keresek másik szolgáltatót.
Gyorskeresésem eredményeképp magyar brókercéget nem találtam, amelyik hozzáférne a frankfurti certifikátpiachoz... Ha mégis van ilyen/tudnátok ilyet, kérlek jelezzétek.
Német (vagy más országbeli )brókercéghez - amely hozzáfér a frankfurti certifikátokhoz - milyen feltételekkel lehet regisztrálni??
Kell német/helyi lakcím, vagy elég a magyar?
(A frankfurti certifikátpiac az, amelyiken kereskedek, megszoktam ott akarok továbbra is kereskedni. Épp ezért, ha kell kiutazom Németo.-ba, Ausztriába a számlanyitáshoz, csak találjak már egy megbízható szolgáltatót.)