Topiknyitó: totoro 2020. 10. 05. 07:43

Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!!  

Nyomjatok egy tetszik gombot erre a posztra, és azzal küldjétek el a picsába ezt a hülye gyereket. Ne szóljatok hozzá, csak egy tetszik ha ti is így gondoljátok.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 szerda, 10:07
Előzmény: #430  Istvan78
#431
Még annyit: mindkét oldal azt gondolja, hogy a másik oldal erőszakosabb, a másik oldal van túlsúlyban és a másik oldalnak lejt a pálya. 
Istvan78 szerda, 10:04
Előzmény: #429  bluefrog
#430
A politikai agitációt illetően a "TÚLZÁS" szón van a hangsúly, mint ahogy minden más témában is. Megy itt az agitáció mindkét oldal részéről, a kérdés az, hogy milyen színvonalon, hogy milyen erőszakosan és milyen mennyiségben. 
A tűzharc meg: lehet tűzharc a géppisztolyos és a tankkal bíró között is, csak nem kérdés, ki győz.
Itt a demokráciát emlegetik: ez itt nem a demokrácia színtere abban a tekintetben, hogy a fórum tulajdonos hozza és tartatja be a szabályokat és nem választott képviselő. A demokrácia színtere annyiban, hogy mindenki kifejtheti a véleményét, a szabályok betartásával. 
bluefrog
bluefrog szerda, 09:49
Előzmény: #414  Istvan78
#429
"Nem hiszem, hogy ha valaki ... a politikai agitációt nem vitte túlzásba, akkor sok dolga lett volna a modival."
akkor most kezd már el légyszíves összeszámolni, h hány politikai témájú topik lett megnyitva ezen az elvileg gazdasági fórumon.. ja, és azt is, h ott hány olyan nickkel találkozol, amelyek egyébként gazdasági vagy pénzpiaci topikokban nem nyilvánulnak meg rendszeresen vagy úgy egyáltalán... :)
tűzharcról egyébként akkor beszélhetnénk, ha lenne egyenrangú válaszra lehetőséged, a modival vagy az intézkedésével, következetességével szemben viszont nincs.
részemről a téma lezárva, aki akarta megértette, h itt egy páran miről írtunk a moderálás színvonalát illetően.
PusztaPutyin
PusztaPutyin szerda, 09:40
Előzmény: #426  bluefrog
#428

"a fórumozok meg találnának más megoldást az ingyenes kapcsolattartásra"
 
hát itt a lényeg: nem tetszik >> mást veszek igénybe
 
ők meg alkalmazkodnak a maguk módján
 
a lényeg a kölcsönös önkéntesség, nekik joguk van olyan felületet csinálni olyan hibákkal amilyenekkel ők tudják vagy akarják, a látogatóknak joguk van eldönteni hogy ezt mennyire veszik igénybe, meg joguk van hogy véleményük legyen, még javasolni is joguk van, amihez nincs joguk az az hogy basszatrollá változzanak és mindenkit szopassanak egy egyszemélyes forradalom zászlaja alatt
bluefrog
bluefrog szerda, 09:31
Előzmény: #421  longforewer
#427
párttársai?
no, mesélj :)
bluefrog
bluefrog szerda, 09:25
Előzmény: #416  decis
#426
"Ha engem bármilyen indokkal elzavarnának megérteném, hogy jelenlétem ebben a közösségbe nem kívánatos."
van egy bökkenő ebben az érvelésben, a döntést egyik esetben sem a közösség vagy az általa megválasztott vezető hozza ezen a fórumon...
egyébként meg mindent szabad és lehet is értékelni, legalábbis demokráciában...
egyébként szted hányan fizetnének elő, ha fizetőssé tennék ezt az oldalt? az informatív cikkek jó része külföldi oldalakról összegereblyézett és lefordított írás...
a fórumozok meg találnának más megoldást az ingyenes kapcsolattartásra, ahogy nemrégiben az egyik topikban megtörtént (és akkor még az oldal látogatottsága is csökkenne...)
PusztaPutyin
PusztaPutyin szerda, 08:54
Előzmény: #422  Borkai-nex
#425

lolka
 
ugyan
hexal
hexal szerda, 08:27
#424
itt is a vc is használni kell a maszkot ,nemsokára és orbán fogja ellenörizni
daxlisgyuszi
daxlisgyuszi szerda, 08:07
Előzmény: #417  Borkai-nex
#423
"Moderátor, megparancsolom, hogy azt csináld amit mondok." - írogatta a Habzószájú két korty metilalkoholizálás közben...:)
 
Nos, végül nem az lett, amit megparancsolt, hanem az, amit a fórumozók kértek.
 
Teljes kudarc, lebőgés és muhaha lett a troll tevékenysége... persze megértem, ha a TE szemszögödből ez sikernek tűnik. 
 
))
Borkai-nex
Borkai-nex szerda, 08:05
Előzmény: #419  PusztaPutyin
#422

Gondolom majd lecserélik a moderátort a következő költségcsökkentési hullámban a Polgár utcában.
Erre a pár hónapra azért sokáig fognak emlékezni a szerkesztőségben.
Ezt egy program vagy egy 18 éves gyakornok is ügyesebben kezelte volna.
longforewer szerda, 08:04
Előzmény: #417  Borkai-nex
#421

Ez egy idióta, beteg ember volt. A másik nickkel is.
Ez a tér nem az övé, a tulajdonosnak pedig joga van vélt, vagy valós indokkal kitiltani innen, bár ahogy viselkedett az nem vélt ok volt,  egyszer sem, figyelmezették, többször is.
Ahogy párttársai, ő is elfelejti, nem "mindenki hülye csak ő helikopter".
daxlisgyuszi
daxlisgyuszi szerda, 08:03
Előzmény: #417  Borkai-nex
#420

PusztaPutyin
PusztaPutyin szerda, 07:59
Előzmény: #417  Borkai-nex
#419
Ebben mi volt a siker neki?
longforewer szerda, 07:58
Előzmény: #416  decis
#418

Gépház:
"guildenstern kedd, 13:33 #3126 Sziasztok,
először is a lényeg:
a Portfolio Fórum regisztrációs menete megváltozott. Az új belépőknek egy sms-ben kapott kóddal kell megerősíteniük a regisztrációjukat. A már létező regisztrációkat ez a lépés nem érinti.
Egy telefonszámról csak egyszer lehet regisztrálni. (A telefonszámokat nem tároljuk el. A szám hashelve lesz, tehát látjuk, hogy ha valaki még egyszer akar ugyanarról regelni, de nekünk nem lesz meg az adat. https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fiai_hash_f%C3%BCggv%C3%A9ny)
Az okokról: sajnos a tapasztalatok szerint az összes aktív fórumon eljön az az idő, amikor arra rátalálnak olyanok, akik hosszú távon emberi kommunikációra alkalmatlanok. Ilyen esetekben a szisztematikus tiltás nekünk nem jelentett nagy erőfeszítést, viszont az utóbbi időben ez az aktivitás annyira megszaporodott, hogy az sok fórumozó számára már zavaróvá vált. A megoldáson már dolgoztunk egy ideje, de olyat szerettünk volna, ami tartós megoldást jelent a problémára. (Az itt is felmerült egyéb megoldások sajnos nem ilyenek.)
A megoldás formája viszont azt igényelte, hogy a változtatásról annak megvalósulása előtt ne adjunk tájékoztatást, ugyanis szerettük volna elkerülni, hogy egy halom "tartalék" regisztráció szülessen az élesítés előtt. Éppen ezért köszönjük a türelmet.
További jó fórumozást kívánunk mindenkinek!"
Borkai-nex
Borkai-nex szerda, 07:55
Előzmény: #416  decis
#417

Az az igazság, hogy egy nagyon érdekes demokrácia kísérleten vagyunk túl.  Megjegyezném, hogy a végén már a moderátor mosolya nem volt őszinte.
Szerintem sikeres volt a baboskó harca a vélt igazáért.
Elcsendesedik az ügy, aztán majd visszajön egy polgáribb stílusban egy gyors vpn regisztrációval.
decis
decis szerda, 07:36
Előzmény: #412  bluefrog
#416
Ez egy ingyenes szolgáltatás, amit nem kell kiértékelni. Ha tetszik használd, ha nem használj mást. Majd ők eldöntik, hogy mit akarnak kezdeni vele, bizonyára vannak jó kis diagrammok a napi fórumbejegyzésekről, megtetintett reklámokról stb. Ha engem bármilyen indokkal elzavarnának megérteném, hogy jelenlétem ebben a közösségbe nem kívánatos. Ha mégis ide akarok tartozni, akkor nekem kell változtatni.
Bizonyára oka van annak, hogy nem történik semmi.
Nem csodálkoznék, ha hamarosan fizetős lenne a portfólió, meg lehet a fórum használat is.
Istvan78 kedd, 23:43
Előzmény: #414  Istvan78
#415
Ha valaki sokadszor sérti meg a szabályokat, akkor a modik is átlépnek esetleg bizonyos határokat, de ez érthető. Szerintem ennyi a történet és akik a modikkal foglalkoznak, inkább magukba kellene nézniük. 
Istvan78 kedd, 23:41
Előzmény: #412  bluefrog
#414
Nem hiszem, hogy ha valaki normális stílusban kommentelt, nem trollkodott, nem floodolt, a politikai agitációt nem vitte túlzásba, akkor sok dolga lett volna a modival. Azok viszont, akik nem így tettek, tűzharcba keveredtek vele, de NEM VOLT IGAZUK.
PusztaPutyin
PusztaPutyin kedd, 23:17
Előzmény: #412  bluefrog
#413
A cél nem szentesíti az eszközt, legalábbis általában. Nem máris oldották meg, majdnem három hónapja kezdődött ez az egész és valójában gyorsabb és radikálisabb lépéseket vártunk. Nem azért mert a felmenőjüket emlegették hanem mert a mi fórumozásunk volt szétrombolva. A moderátor stílusa lehet hogy nem tetszik de nem szokott olyat megengedni magának amiért ő is szankcionálna. Egyebekben pontos a megállapításod :)
bluefrog
bluefrog kedd, 15:22
Előzmény: #411  PusztaPutyin
#412
mindenki olyan eszközzel harcol az általa vélt igazságtalanság ellen, amilyen a rendelkezésére áll.
eddig ez oldal lehetővé tette, h egy személynek akár több száz regisztrációja legyen, amivel többen a fórumon visszaéltek, pl. azzal, h a másik fórumozót hergelték stb.
eddig ez a probléma nem nagyon érdekelte őket, de ahogy a felmenőjük emlegetve lett, máris megoldást találtak a problémára...
egyébként a moderátor - elvileg - pont a stílus miatt intézkedik a fórumtagok ellen. min. elvárható tőle is a megfelelő stílus, és persze az objektivitás és következetesség is, mert ezeknek is híján van sajnos.
PusztaPutyin
PusztaPutyin kedd, 14:53
Előzmény: #410  bluefrog
#411
Szerintem senkinek sincs joga szétcseszni a fórumot mert nem tetszik a moderátor stílusa.
bluefrog
bluefrog kedd, 14:48
Előzmény: #408  fci.
#410
remélhetőleg nem csak a megoldáson gondolkodtak el, hanem a trollkodást - valószínűleg - kiváltó okon is...
lásd pl.#389 és #396 hsz.-ban leírtak.
grizzlygeza
grizzlygeza kedd, 13:49
#409
Hurrá. Pezsgő 🍾
fci. kedd, 13:42
#408
Végre.......
"Sziasztok, először is a lényeg:
a Portfolio Fórum regisztrációs menete megváltozott. Az új belépőknek egy sms-ben kapott kóddal kell megerősíteniük a regisztrációjukat. A már létező regisztrációkat ez a lépés nem érinti.
Egy telefonszámról csak egyszer lehet regisztrálni. (A telefonszámokat nem tároljuk el. A szám hashelve lesz, tehát látjuk, hogy ha valaki még egyszer akar ugyanarról regelni, de nekünk nem lesz meg az adat. https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fiai_hash_f%C3%BCggv%C3%A9ny)
Az okokról: sajnos a tapasztalatok szerint az összes aktív fórumon eljön az az idő, amikor arra rátalálnak olyanok, akik hosszú távon emberi kommunikációra alkalmatlanok. Ilyen esetekben a szisztematikus tiltás nekünk nem jelentett nagy erőfeszítést, viszont az utóbbi időben ez az aktivitás annyira megszaporodott, hogy az sok fórumozó számára már zavaróvá vált. A megoldáson már dolgoztunk egy ideje, de olyat szerettünk volna, ami tartós megoldást jelent a problémára. (Az itt is felmerült egyéb megoldások sajnos nem ilyenek.)
A megoldás formája viszont azt igényelte, hogy a változtatásról annak megvalósulása előtt ne adjunk tájékoztatást, ugyanis szerettük volna elkerülni, hogy egy halom "tartalék" regisztráció szülessen az élesítés előtt. Éppen ezért köszönjük a türelmet.
További jó fórumozást kívánunk mindenkinek!"
user01
user01 kedd, 12:30
Előzmény: #403  longforewer
#407

Dehogy van ő külföldön :-)
Csak azt olvasta a NET-en, úgynevezett megbízható forrásból, hogy egy proxy vagy VPN mögött ülve el tud rejtőzni :-)
________
________ kedd, 12:29
Előzmény: #403  longforewer
#406

ez van, ha valaki sok krumplit eszik
elmegy az esze
Törölt hozzászólás
#405
totoro
totoro kedd, 12:03
Előzmény: #402  hexal
#404
Beismerő vallomás?
longforewer kedd, 11:53
Előzmény: #394  hexal
#403
A kitiltás előtt nem azt használt, szóval lehet tudni ki az, mac adress is segíthet. Le lehet nyomozni, a kérdés, akarja e valaki. Ha babosko az, akkor külföldről írogat.
hexal
hexal kedd, 11:31
Előzmény: #1  totoro
#402
nem állok le
Törölt hozzászólás
#401

Topik gazda

totoro
totoro
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek