Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 13:22

fórum reform ötletek  

A fórumban kezd káosz lenni, és eddig is az volt.

Ha a PF nem vette eddig észre, akkor rajta, lehet ötleteket adni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 04. 21:45
Törölt hozzászólás
akibaci 2007. 11. 17. 21:59
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Fórumreform ötletek:
(nincs új a nap alatt, máshol már használt, és bevált ötleteket fogok felsorolni):

- felhasználóknak adatlap, bemutatkozási lehetőség, hozzászólások visszakeresési lehetősége időrendben, topikonként, stb. Ezzel többnyire le lehetne informálni a nickeket, ki, mióta és miket írt be.

- Topikok csoportosítása, mondjuk BÉT papírok, külföldi papírok, deviza, politika, kávéház/csevegés. Oda nem illő topikok átmozgatása megfelelő helyre.

- értelmesebb topik keresési lehetőség, ezáltal talán csökkennének a duplikálások kis betű, nagy betű miatt, stb.

- felhasználókhoz tartozó 'kedvenc topikok' lehetőség, így szűrhető lenne a sok baromság.

- reply-ok jobb követhetősége, ki-kinek válaszolt.

Bár valószínűleg falra hányt borsó, de mindegy.
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 20:18
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
A káoszt arra értem, hoyg millió topik van ugyanabban a témában. Nem lehet tudni, hyog ki a magabiztosságot sugalló hsz-eket író két hete tőzsdéző, és ki a szerény, magát meghúzó tapasztalt tőzsdés. persze gyakori látogatással belejön az ember.
Ki be lehet regisztrálni mindenféle megkülönböztetés nélkül.

Geni topikba is írtam, hogy egy illikvid papír esetében az elmúlt hetek bizonyították, hoyg egy egy megnyilvánulás milyen véleményformáló tud lenni. Igaz ő "szakmai" volt, és nem fórumozó. De fórum is véleményformáló.

nem gondoltam, hoyg ennyire ellentétes a véleményünk.

A káosz kifejezés erős volt, de tartom a véleményem, hogy lenne mit bőven tenni és változtatni!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 17. 13:40
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
vELED ELLENTÉTBEN nem káoszt látok, hanem kiterjedt olvasottságot!

Interaktiv a fórum.............nem részletező és pilinckázó tőzsde-iskola, de széles a spektrum!

AMI A SOK SZEMÉLYESKEDÉST ILLETI
igazad lehet, ez nem káosz kérdése...
vannak teljesen KIVÜLÁLLÓK, aki csak bosszantani akarják a fórumozókat...és sajnos éppen a részvénytopikokban!

A véleménycserélő és csetelő topikok szerintem nem ártalmasak...egyrészt kapcsolódnak részben a tőzsdéhez, de főleg a fórumozók ismerkedhetnek.........és talán még többen JÖNNEK A KLUBBA, ahol "vérprofik" is megfordulnak---------és nemcsak az ELŐADÓKRA gondolok, akiktől bárki tanulhat...........és olyan jelenlévő közönségtől, akár viszont is, a témák és hírek csoportosításában, hangsúlyok megtalálásában...

Eddig az kis aprót mindig megérte a klubbelépő!
Szerintem a füzeteket is el kell hozni és ott árulni, helyben!

SZERINTEM EZ A LEGLÁTOGATOTTABB FÓRUM, a szakmában..

A moderálás valóban szükséges!
De a tűrőképességünk eléggé tágas!

Topik gazda

attiati
5 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek