mindkettő érdekes....usdchf már 3x fordul vissza 0.9590 környékéről.....az úgy elég érdekes....én ott zártam is a shortom plusszban......de most kivárok.....se short se long...pénteken már megszívattak a tötymörgéssel....egyedül a dax futurest shortolom.....
Arra, hogy bármilyen pénzintézetnél levő számlát elfogadnak? ha gondod van tudsz hova fordulni? Az éles grafikon pontosabb, mint a demo? már úgy értem, hogy pl a demoban, nem zár csak az utolsó kötés van benne. köszi
Maci! Mi volt annak a játéknak a neve, amit a balatoni cc bulin mutattál a laptopodon, hogy csomó gyertya volt és kikellett gondolni mi lesz a folytatás, s a következő gombnyomásra megjött a megoldás hogy fel vagy le volt végül. Jó kis szituációk voltak benne, ha megvan még esetleg eltudnád küldeni nekem? gyferenc@vipmail.hu -ra. Köszi! Gyakorolnom kellene, mert úgyveszem észre, (meg akkor is ott sokat tévedtem), hogy rengetegszer szembe megyek az árral, ami rendkívül megnehezíti a dolgot. Nagy kockázat, kicsi nyereség faktor.
svájc vs japán valóban más kategória......viszont nem tehet semmit japán amíg a piac meg nem üti meg azt a szintet ahova tart.....csak ideiglenes kilengéseket okoz.......valóban többre menne vele ha beleadna, mert akkor hamarabb elérnék azt a szintet és a piac zárna, illetve fordítana......
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.