Úgy látom hasonlóan gondolkozunk.
Véresen komolyan veszem a demót, csak mikor elszáll az agyam, akkor csinálok baromságokat.
Pl. ezek a lezárások.
Viszont a mai nap nagyon szépen alakult, 0,8 lot hozta a pízt snp-ben.
Láttam én azt, hogy h4-en ott várt a fej formáció.
Amúgy én is ezen gondolkozom, hogy egymás mellett használom majd őket, elöször a demón nyitok pozit, várok 5-10 percet, aztán megnézem mi a helyzet, majd attól függően nyitok az élesen.
Tapasztalataim szerint kb. m15-m30-h1 idődimenzióban kapkodok, tehát 5-10-15 perc "késleltetés" megfelelőnek látszik a demóhoz képest.
Most is, ha tovább vártam volna, akkor az 1132-1128 részt is kiharaptam volna.
ui: likvidation? ki likvidáltak? mennyit buktál, ha szabad érdeklődnöm a tőkéhez képest %-osan ezzel?
Véresen komolyan veszem a demót, csak mikor elszáll az agyam, akkor csinálok baromságokat.
Pl. ezek a lezárások.
Viszont a mai nap nagyon szépen alakult, 0,8 lot hozta a pízt snp-ben.
Láttam én azt, hogy h4-en ott várt a fej formáció.
Amúgy én is ezen gondolkozom, hogy egymás mellett használom majd őket, elöször a demón nyitok pozit, várok 5-10 percet, aztán megnézem mi a helyzet, majd attól függően nyitok az élesen.
Tapasztalataim szerint kb. m15-m30-h1 idődimenzióban kapkodok, tehát 5-10-15 perc "késleltetés" megfelelőnek látszik a demóhoz képest.
Most is, ha tovább vártam volna, akkor az 1132-1128 részt is kiharaptam volna.
ui: likvidation? ki likvidáltak? mennyit buktál, ha szabad érdeklődnöm a tőkéhez képest %-osan ezzel?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.