Emlékeim szerint az új svejci jegybankelnök - a régi már Balin nyaral évente 12x a korábbi mutyipénzből - nem mondta h hol avatkoznak be. Lehet h már most is csinálják, de lehet h hagyják 19x-ig és ott öntik. Senki nem mondta h a kerek 20-as szintet védik. Pont ez benne a jó, muttttyyyyiii. :)
Igen, lentebb én is írtam, hogy az elmúlt két hét nagyon sok hitet felborított. Az EUR/CHF "védelmi szint elérését lehetőségként írtam nem olyan tényezőként amire spekizni kellene, csak jó ha ott van a tudatunkban.
Én az ilyen mutyikra már nem tudok mit írni. Csak azt tudom, hogy múlt hét szerdán 344x környékéről voltak shortjaim, amit az első zuttynál zártam, 3280-nál, mondván h hú de megy felfelé. Átfordítottam longba, hogy megyünk felfelé 35 fölé, a többit ismeritek. :)
Tököm se gondolta hogy pár nap és 32 alatt zárhattam volna. Forexen nincs ha. Csak ha-ha. :)
EU-nál egy esetleges meglepi lehet, (nem holnap) EUR/CHF 1.2 ár esetén mit lép az SNB, mert egy intervenció erősítheti az EUR-t. Saját véleményem. Nem biztos, hogy már holnap számításba kell venni, de jó ha ott van a tudatban. Vélemény?
Tegnap én is megizzadtam, sajnos a résbetöltés előtt kicsit megremegtem, s nem vettem annyit ki amekkorát lehetett volna, de sokkal több jött mint az elmúlt időszakban :)
Na a febr 20-i rés óta eltelt idő megér egy misét, érdemes végigelemezni az azóta történteket. Szerintem technikailag is és mentálisan is nagyon sokat lehet belőle tanulni, főleg aki végig tradelte.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.