ezt mar fejtegettuk sokszor....a dax-nak egyszeruen meg kell csinalnia a 7k-t addig nem fognak nyugodni...talan hnap...talan jovo heten...de meg kell csinalni....majd onnan lefordulhatnak szepen....
eurusd res be fog toltodni legyel nyugodt...es majd csodalkozzal h ez meg hogyan ??? :))
lehet h elotte megcsinalja a hetest jovo heten is 1.35-ig....
mivel rest hagyott hetfon...ebbol is kovetkezik h szakadni fog par heten belul...ugyhogy en mar eziranyba is fogok gondolkodnio a long mellett.....
Sajnos azt kell mondjam igazad van, tényleg beragadtam ma. Viszont nem is olyan régen hasonló módon töltötte be a rést, ha jól emlékszem november körül, akkor is nagyon fájt hiszen elhittem, hogy már nem fog arra menni, és hirtelen minden jel nélkül nekiszaladt. Mindenesetre a február hónapot nagyon elszúrtam :(
És igazad van ezen ne vesszünk össze :)
Ok, ezen nem veszünk össze...az biztos ,hogy már a 100 -as mozgó naposon támasz és fölé fog zárni....hetesen megtolta a donchiánt és naposon kitőrt elemi erővel a rossz hangulat ellenére és a visszateszt is meg volt ,ezek után csak a nagyon elkeseredettek és beragadtak kívánnak egy olyat amire semmi esély.
Mindenki figyelmét felhívom arra,hogy ,ha a DAX megint nekimegy a 7K-nak nem a DODÓT gogják EUR ellen venni.
vettem kevés eurhuflong certit tegnap és ma is, egyaránt 288 körül, a mait 299-nél kidobtam, a tegnapit még tartom, de hamar kidobom azt is, ugrabugrálásra tervezek.
Egyébként arra spekulálok, hogy a nagyok a ft ellen fognak spekulálni, mert most a nyomásgyakorlás a divat. A kormányt viszont sajnálom.
az lehet....de eu-ban res nem maradt betoltetlen soha....30 pip var a betoltesre...igy vagy ugy betolti...lehet h csak leszur es mar fordul is vissza....de akkor is.....mindig igy volt.....
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.