szerintem is jó kis video:D, hát nem mind viselkedik így, lehet csak te fogtál ki egy ilyet, bár ez a viselkedés arra utal, hogy nagyon elhivatottak :D
Törölt felhasználó2010. 05. 28. 14:09
Mire figyeljen május 31-én, hétfőn?
A nap számunkra legfontosabb bejelentése a Monetáris Tanács kamatdöntő ülése után következik; a KSH az ipari termelői árak áprilisi alakulásáról tájékoztat. Németországból kiskereskedelmi forgalmi, japánból iparitermelés-, Lengyelországból GDP-adatok érkeznek. Az USA-ban a háborús hősökre emlékeznek, a piacok zárva tartanak.
Forrás: Ecoline 2010-05-28 13:54
A kettős könyvvitelt vezető vállalkozások számára fontos határidő május 31-e: hétfőig van ugyanis lehetősége a cégeknek letétbe helyezni és közzétenni éves beszámolójukat. Az APEH a tavalyi...
Forrás: Hírkereső 2010-05-28 13:12
Szerintem most érdemes euróba befektetni. Akár daytradeként is. De most eléggé mélyponton van a Görögországi csőd miatt, és szerintem lejebb is fog menni. Aki hosszabb távú befektetést keres annak ez megfelelő, mert úgyse hagyják, hogy nagyon lemenjen az árfolyama.
Pénteken nekem is úgy tűnt, de látva a mai amerikai zárást és az 1.2375-öt, szerintem holnap-holnapután új mélypont lehetséges.
Arany ma ellenmozgással +1,35%. Elég kaotikus..
Az elmúlt napokban a tőzsdeindexekkel együtt mozog. Ha csökkenés van csökken, ha emelkedés, akkor korrigál kicsit. A logika az ellenkezőjét diktálná. ?
Nem régóta tőzsdézem. Az utóbbi időben kezdtem az macd és rsi indikátorokat tudatosan figyelni, egy külön demo számlán. A demoszámlát a héten kiütötték.
Az erste netbrokerpro programjához azt hiszem van grafikonrajzoló. Tudtok abban segíteni, hogy abban a gold spot árfolyam figyelhető-e, vagy csak a béten jegyzett részvények és certifikátok. Eddig nem fizettem elő rá, mert szerintem abban nem látnám.
Olyan lehetőséged nincs, hogy az X tengelyen változtasd a beosztásokat? Tehát 1 óra egy lépésköz, vagy 4 óra vagy 1 nap ....1 hónap. Ilyen lehetőséged nincs? Az nagyon sokat segít.
Kösz, sajna én is így látom az 5 hónapos grafikonon, a 3 hónaposon 1160 körül fordulhat. Az elmúlt napok mozgásait nem teljesen értem. Hol együtt mozog a dollárral, hol meg ellenére.
Grafiból nézve az 1000 kemény támasz. Onnan nagy valószínűséggel lesz egy pattanás. Persze, ha lemegy oda egyáltalán. Annyi tanácsot adhatok, hogy soha ne kerek értékre tegyél ajánlatot. Ha venni akarsz akkor egy picit fölé, ellenkező esetben egy picit alá.
Forex (arany, olaj, deviza)