DAS családi az kurva jó ,olcsó is, bárcsak egy ingatlant és egy kocsit véd már
DAS kiemelt az már 160 rongy
bár mindegyik behozhatja az évi pénzt , de orvosi és pénzügyi tőzsdei dolgokat nem vállalnak, márpedig ezek hozzák a legnagyobb lét :-))
DAS kiemelt az már 160 rongy
bár mindegyik behozhatja az évi pénzt , de orvosi és pénzügyi tőzsdei dolgokat nem vállalnak, márpedig ezek hozzák a legnagyobb lét :-))
fogyasztó védelem
Tisztelt Szervezetek !
Kérrem odafigyelni a fogyasztókra különös tekintettel 2008.09.01 -től érvénybe lépett tisztességtelen fogyasztói magatartási törvénybe foglaltaknak szerint.
Egyre több szolgáltató cég ( Pannon GSM , UPC, legkülönbözőbb bankok) ujabb és ujabb díjakat vezetnek be ill. hárítanak át a fogyasztók felé ( pl. sárga csekk) azzal a jelszóval megkötött szerződés szerint egyoldaluan joguk van rá.
A honlapjukra feléteszik és aki nem tiltakozik 15 nap múlva érvénybe lép az emelt díj.
Saját honlapomon én is feltettem semmiféle egyoldalu szerződésmódosítást , díjemelést nem fogadok el.
Bíróság előtt ez az érvelésem egy picsán rugásra elég , akkor mi a véreres f@szért jogos a bankok szolgáltató cégek áremelése?
Kapják össze magukat , emeljék fel a seggüket és az egyszerű fogyasztó érdekeit is probálják megvédeni .
Havi párszázezer forintos fizetésért csak kéne valamit csínálni.
Köszönettel
proniferi@gmail.com
szerintem Ti is küldhetnétek e szervezeteknek ill. országgyűlési képviselőiteknek , vezetőknek , politikusoknak