Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Az otp összeomlott? Vagy a nasdaq?
Francot. Él és virul mindkettő.
Ellenben azoknak a számlája, akik 2007 környékén 10k-n belevettek az otp-be, majd végiglongolták 1200-ig, na, az ő számlájuk már lehet h nem virult annyira.
Vagy azoké, akik beszálltak technológiába meg nasdaq-ba a 2000-es dotkom-lufi csúcsán.
Én nem hajtok el senkit, pont úgy nem tudom a jövőt, mint ahogy ő.
Ugyanakkor pl az sp indexben egy laza 1400-as értékhez is ~35% esés kéne, és az még nemhogy összeomlás nem lenne, de még a hosszú távú long trend se sérülne, mert az 1400 havi charton egy erős ellenállás volt, míg át nem tört.
Az én véleményem is az, hogy végletekig túlfújtak a piacok, ráadásul a semmire. A jegybankok fújtak egy rohadt nagy lufit, eladósították közben a fél világot, ha ez egyszer kidurran, nagyot fog szólni (még ha összeomlás nem is feltétlen lesz belőle.)
A 2000-es dotkom-lufi után 80%-ot szakadt a nasdaq, mégse omlott össze a világ. És annak a ralinak ráadásul még fundás alapja is volt (a net az emberiség egyik legnagyobb találmánya) míg a mostani ralinak semmi, alacsony a kamat, és a jegybankok döntik ész nélkül a lóvét, a cégek meg az ócó hitelből sajátrészvényt vásárolnak. Kb ennyi az emelkedés "szilárd" alapja.
Hogy a lufi holnap, jövőre, vagy 10 év múlva durran e ki, az persze megint más kérdés.
követem a párbeszédeteket meg ahogy elhajtottátok hathort mert nem vár összeomlást
sorrendben azt látom, hogy elkezdtétek tényként kezelni az összeomlást, miért is? aztán jött hogy mi fogja túlélni, abból is nagyító alá került a tesla.
miért nem vagytok specifikusabbak és vizsgáljátok meg, hogy a jövő szerda délutáni konkrét összeomlás kezdéskor kivont tőkével csütörtökön hánykor kell teslába vagy valami egzotikus instrumentumba (konkrétumot) szállni.
amúgy én is mehetek a faszba, mert én se várok összeomlást.
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.