Viszont a chart itt nem számít. Szerintem nem engedik 700-fölé. Előbb lesz meg a szükséges mennyiség. Persze ez csak egy vélemény. És bár ne lenne igazam!
Ezt megítélni,hogy az opusba és a konzumba részesedést vásárolni ilyen áron megéri e a takarékoknak vagy sem,nem tudom,de szerintem senki nem tudja ezt.megmondani. Viszont számunkra nem is annyira lényeges. Viszont egyre jobban kezdem azt érwzni,hogy a takarékoktól az 533 ft os fhb ajánlat a magyar tőzsde történelmének legynagyobb átverése volt..........
https://www.dropbox.com/s/z99cx3qq76mafq4/fhb%20%20hetesn%20is%20200%20napos%20felett........xps?dl=0 egy hetes, chart : a papír kezdetétől tekintve a grafikont,szinte csak pozitívumokról lehet a mai nappal beszélni. charton látszik,hogy van egy ford fej vállunk,aminek a jelenlegi árfolyama kb nyakvonalnál helyezkedik el. hetes bontásban is egy megrajzolt történelmi csökkenő trendvonal felett zárt a papír,nem mellékesen az 50 es fibo szint felett is és ami még tetőzi a képet,hogy hetesen a 200 napos mozgóátlag felett is zárt. én nem tudom mi fog itt a jövőben történni,de a chart robbanást mutat.......
d-mode emlegetett régebben fülescsészét. Aki ebben jártas kérem válaszoljon. Ha mostanság felmegy 710-re, akkor az a 2016.06 havi zuhanóval már ilyet alkot? Illetve ilyen hosszú időre egyáltalán lehet-e ilyen alakzatról beszélni/ezzel számolni (elvileg napizásra/pár napra szokták nézegetni)? Köszi
Ja, a mennyiség még nem is akkora gond, inkább az akarat. Mert ha ma elvinnék 700-ig, akkor hétfőn jöhetne a zsákolás. A már sokszor találgatott téma azonban még mindíg nem tiszta: idén akarnak e még valamit, vagy majd 2018-ban, esetleg választások környékén...
Biztosan lesz egy réteg akinek eléri az ingerküszöbét és kiszáll. Ha ők is elfogynak akkor megint egyel följebb. Kérdés mekkora lesz egy lépcsőfok, és mikorra gyűlik össze a vevőnek a kívánt mennyiség?
FHB:Most vedd!