Sokáig nem tudják bujtatni a javuló eredményt, de van jatekterük. Én pozitív nulla körüli eredményre számolok, de bármikor lehet egyszeri módosító dolog.
Kitelik tőlük, ez a harcmodoruk. Én tartom, bármi lesz is. Viszont amit meg kell tennem: az Erste tbsz számlákat a döglött fhb pakkal együtt át kell vinnem randomba. Ott nincs állományi díj, és a költségeket is megtérítik most.
Sziasztok! Akkor én jelezném: ebben az esetben továbbra is tartom, majd kell ez is valakinek, főleg ha konkurenciát látnak benne...A következő negyedéves jelentésre igazán kiváncsi leszek, ha ez a scenarió kövekezik, kérdéses, hogy akkor majd mit szeretnének kimutatni?
A mai forgalom átlagos volt, azaz nagyobb kiszálló nem volt. Estünk kicsit, de nem kell parazni. Szinte biztos, hogy nem kell a takaréknak a mi papirunk, vagy hozzájut az állami pakkhoz, vagy nem akar már kivonulni, és maradunk a tőzsdén. Ez utóbbi scenario szerint részesei leszünk egy kis kozkezhanyadú magyar banknak, amit a politikai szándékok szerint rángatnak ide-oda. Lehet jó is, rossz is. Annyi biztos, hogy a versenytársai sokkal magasabbra ertekeltek, ha visszatérnek a pozitív kamatok, ez is megy majd utánuk. Még akár osztalék is leeshet nekünk, főleg, ha a nagybufik fel akarják nyalni. Ez minimum 1-2 év, tehát hosszú tartásra kell berendezkedni. Persze lehet dobni most, és beszállni Lőrinc mellé az expressz vonatra.
Leginkább a vevők álltak ki. :o( Egy biztos, hogy nem lesz meg a takarékoknak a 90%. A többi teljesen bizonytalan. (Szerintem jövő péntek előtt nem lesz eredményhirdetés.)
FHB:Most vedd!