Én miért? Én már a felajánlás elején ezt írtam és azért is vettem, 525-528 környékén, hogy fel tudjam ajánlani. És most is az a véleményem sajna, hogy a kicsiket megszopatják. Ez volt és ez a véleményem most is.Nekem nem kell önigazolás én nyertem rajta és örülök, hogy most nem vagyok benne. Az árfolyam nincs 600 felett, milyen önigazolás kellenne nekem? Én nem írtam olyanokat hogy hol szolidaritás a kicsik tartsanak össze, meg nem adjuk 533-ért meg nagyon jó a TA hamarosan ki fog törni stb.Korábban is leírtam, hogy fel fogom ajánlani bár volt egy kis hezita, ha 85% felett jön nekik össze, akkor fel megy az árfolyam és felvásárolják, de nem így lett nem vásárolták föl a piacról azt a hangyafasznyi mennyiséget. Én még ezt a kockázatot sem vállaltam. Te meg semmilyen rossz kimenetelt nem tudtál elképzelni ami nem baj a te döntésed, meg is jártad előfordul a tőzsdén, csak a fórumban igen erősen győzködtél is mindenkit az álláspontodról és sokan ki is kérték a véleményedet. Persze ettől függetlenül mindeki sajátmaga dönt.
FHB:Most vedd!