Nekem bűzlik ez a fos, Ha nekem sok lenne én tuti nem így csinálnam mint ez a leszoritos öntös, folyton beall nagy darabszámmal a könyvben. Sztem prémiumot ha adnak az fog kapni aki ügyesen kiuli ezt a szivatós időszakot.
Semmi különös, 1200 HUF-t (oda-visza)lehetett keresni vele napon belül, mert vki "véletlenül" leküldte 21500-ig, hogy kiderüljön mi újság a könyvben. Akinek volt bent akörül megbízása az most istenkirálycsászár:-)) Telkóban is volt egy ilyen "véletlen" esemény nemrég. Mindkettőből kimaradtam nyilván. De mindenhol nem tudok ott lenni:-)
Én nem látok nagy vásárlást. Ha még egy külföldi, normális cégcsoport venné meg, akkor lehetne számolni "gáláns" ajánlattal. Magyaroktól én még nem láttam.
A takarékszövetkezetektől ne várj jóindulatot. A legrégebbi szoci csökevény bagázs. A gáláns ajánlatot általában azok szoktak tenni, akiknek fontos a cégcsoport, a márka megítélése, és tudja mi illik, és az kell ahhoz, hogy minden fél elégedett legyen. Annyit fognak ajánlani, amennyit muszáj.
531 alá max. 2-3 Ft-tal mehet legeslegrosszabb esetben,mert ott azok dobják, akik csak az 531-es ajánlatban hisznek és nem szeretnék a procedúrát végigjátszani.
FHB:Most vedd!