Gyártás kapacitás bővítéséről én is várnék valami hírt, főleg hogy így kimaxolták Októberben... jövőre jó lenne elérni a $150t, de sok tényezőnek össze kell jönni hozzá.
Általában hét elején emelkedik a részvény #FOMO, de most volt jelentés, Usa választás előtt vagyunk, hamarosan Q3 jelentés, sok tényezős dolog ez most. Itt nem mukodnek a technikai elemzesek, túl kell lenni rajta valahogy aztán meglatjuk :)
Épp ezért nem értem a mai napot,ma korrekciózni kellett volna 30-ig legalább,erre jött egy kövér gap felfele,aztán 31.70-nél fordult is... Holnap lesz nagyon izgalmas a kereskedés, utolsó kereskedés a választás előtt. Igazi csapkodás várható,erős kézzel kell tartani a papírokat. Egyébként rendben van a hype,mennie kell az EV-nek,de muszáj lesz pár hónapon belül komolyan bővíteni a gyártás kapacitást,különben meg fogunk állni egy szinten és nem tud tovább emelkedni az árfolyam. Januárba várnék ezzel kapcsolatos hírt. Szerintetek reális jövőre 200 körüli árfolyam? (mert ez a medián érték), a magasabb rv árról már nem is ejtek szót.
Még mindig elvárások felett teljesít a papír :) Eddig amikor havi vagy negyedéves jelentés volt, mindig esett, aztán rákövetkező pár napban kezdett el emelkedni :D
Amennyiben kiszednénk a 0.618-as fibót,ami kb együtt fut a 33.22-es csúccsal,mehetnénk akár egészen 34-ig. Persze ez csak egy lehetőség, egyelőre oldalazás 32.5 - 33.00 között,nincs egyértelmű irány.
https://invst.ly/soqkr Korrekció kész,mehetünk fel,ráértem volna 32 körül venni(ott volt egyébként megbízás reggeltől,de azt hittem oda már nem megyünk le ma).
Nem tudom miért kaptam minuszokat :) VIX elkezdett emelkedni, majd ezzel egyidőben rengeteg amerikai index elkezdett esni. Köztudott hogy a VIX emelkedése általában árfolyam csökkenést idéz elő...
Feltörekvő EV gyártók