Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
Bocsanat,azt nem tudom milyen,en csak azt tudom,h robanek a bolygohulye kosaval az elen ,mindent meg is tettek erte,h a piacok elhiggyek az allamcsodot. Akkor hogy is van ez,most ok szelsobalosok,v jobbosok,v korbe 360 fokosok,mi a fraszkarikak,amik eddig meg nem voltak?
Ezt a kétszínű, rohadék, álságos, cinikus, szar dumát, amivel a propagandacsatornán a valóságot átmázolta a csúti szobafestő, ha valaki beveszi, annak úgy is kell. A néppárt a Titanicon utazik és a minden hájjal megkent Orbán hazugságjéghegyei között próbál evickélni. Most már nagyon kíyáncsi vagyok, hogy a németeknek mikor jön meg végre az eszük...
öcsike válogasd meg a szavaidat egyetemen is az volt az elvtársad tudod pubi annak idején mekkora hatalma volt egy egyetemi kisz titkárnak? nagy én emlékszem meg apcira a pártitkár győzőre sehonnai paraszt proli mind a kettő meg kell adni ez ritka párosítás a libsi kiszes pártitkár orbán aki most néppárt ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha de azért jó eséllyel börtön lesz a vége
felújítani viszont ő újította fel, ő vette aranyáron az alstomokat is, amik mostanra képtelenek közlekedni a puskás és az örs között érdemi sebességgel
Talan az van,h epp ezert,es hasonlokert lett elzavarva a balfasz banda. Es a hivokon kivul mindenki mast viszont meg zavar,h egy meg tekozlobb,alja haracsolo banda ult a nyakunkba,akik deklaraltan sajat bt.-kent kezelik az orszagot,nem keves fo hulye tapsikolasa kozepette.
arról szavatak, hogy a néppárt elfogadja-e a kompromisszumos feltételeket ebben szerepelt az, hogy a fidesz felfüggeszti az EPP tagságát, amíg a 3 fős bizottság ki nem ad egy jelentést
a kettes metrónak sincs minden megállója lifttel felszerelve, pedig azok a daliás demszky idején készültek akkor ilyenkor mi van? egyébként teljesen felesleges, mert szinte egész budapestet behálózzák az alacsony padlós buszjáratok
egyáltalán nem lepődnék meg azon ha uniós politikussá "bukna"... az EU centralizáció csak úgy tud újabb fázisba lépni, ha az EU radikálisan megújul... és persze akkor ha a centralizációt "decentralizációnak" címkézik, az Európai Egyesült Államokat pedig a "nemzetállamok Európájának":)
b) verzió igen hasznos lesz ez neki az EP választások során és utána... van egy olyan érzésem, hogy ezen az EP választáson tarolni fognak a (z Európa Erőd hívő) "radikálisok"
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez