Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
Mert demokrata vagyok! + Érdekel, hogy hülyültek el ennyire, miért veri itt egy román a magyarságát, hogy süllyedt ilyen mélyre ez az ország, miért jó az, ha ellopják a pénzem és még tapsolok is hozzá, miért nem használják az emberek a fejüket.
gondolom erre se fogsz választ adni maximum valami teljesen elferdítettet, mint tegnap a másik topikban. Nem tudom a fidess tagjainak mint pl te, miért gondolja azt, hogy aki elégedetlen a fidesszel, az dobrev klárát akarja vagy Gyurcsányt vagy jobbikot vagy bármelyiket. Melyikünk írta le, hogy nekik kéne kormányozni, engedjük már el ezt hogy a szocik így meg úgy kormányoztak. A fidess már több mint 9éve kormányoz és semmi mást nem csináltak a lopáson kívül...
Most kaptatok egy kis betáplálást.. jó hát másokat vettetek rá.. magatoktól nem értétek volna el!!! más csalánnal veri a.... még ezzel jön Békesi doktor volt P.M Hát kérem pont Ti művelitek nagyban..
nem tudom mit orgonálsz.. megy az élet tovább. műsor meg kell(Nektk különösen) na meg a cirkusz,igaz nem hiányzik amit ELŐÁLLÍTOTTATOK.. még a hátam közepére sem..
A lényeg 190:3. A Fidesz korábbi ígéretével ellentétben nem lépett ki a Néppártból. Jelenleg 3 bölcs felügyeletére és véleményére van bízva. Az EP-ben, az egyik legnagyobb frakcióban, nincs beleszólása az ügyekbe, nem vehet részt a megbeszéléseken, azaz Magyarország nem szólhat bele az EU ügyeibe. Ez bukás a Fidesznek, bukás a Fidesz politikájának. Orbán partvonalara szorult, csak abban reménykedhet, hogy ő lesz a mérleg nyelve az EU választásokon, ha nem, akkor Orbán hatalmi vágyainak ismét lőttek az EU-ban, marad Viktátor itthon. Pedig milyen jó lenne, ha az EU, vagy Putyin elvinné innen, de a kutyának sem kell, a kárpátok II. Géniusza.
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez