Ismét a magánnyugdíjpénztárak kerültek ki gyõztesként az önkéntes pénztárakkal folytatott küzdelembõl, már ami a hozamokat illeti: a magánkasszák tavaly átlagban 9% felett hoztak tagjaiknak, míg az önkéntes kasszák 6,5%-ot, a
Azota senki nem aggodik a maganpenztarak eredmenyessege miatt, megjegyzem a penztarak mukodesi hibait nem igy kellett volna orvosolni.De - lehet hogy tevedek- talan nem is ez volt a cel.A kormany gazdalkodasarol mintha konkretumok nelkuli nepmesek szolnanak.
Hát nem. Akkor jöttek rá narancsosék hogy ezzel a néppel bármit meg lehet csinálni, s annak az eredményét látjuk most. Ezért volt ez ekkora baj. Ha akkor felkerekedik 1 millió ember tüntetéssel, akkor sok minden másképp alakulhatott volna. Azóta kiröhögnek mindenkit a tenyérbemászó pofájukkal
Persze de a csalódott, es tapasztalatlan embert konnyebb atverni.Nem tisztem itt teljeskoru politikai elemzest irni, de megjegyzem( pedig magam nem vagyok erintett) a bizalomvesztes miatt nemcsak anyagi kar erte a rossz dontest hozokat.
nekem havonta megy az automatikus tagdíj utalás + önkéntesbe is nem kevés pénz. Egyszer majd jól jön ha megérem, ha meg nem akkor majd az utódok öröklik. majd 2 órát álltam sorba 2011-ben, hogy maradhassak hiába fenyegetett a csuti kiátkozással.
jelentem +90,8%-ban vagyok jelenleg, vagyis jövőre duplázok. Nem egy Opus, de talált pénznek veszem, elfér. Gyorsan be is fizettem a tagdíjat bankkártyával, hamar összejön idén is a 70%-s fizetőarány, van egy ilyen sejtésem. Csak a legkitartóbbak maradtak és gondolom nem 1 milliós egyenleggel, nem adjuk oda stadionra egykönnyen
Évek óta nem látott nyugdíjpénzesõ: taroltak a magánkasszák
Ugrás a cikkhez