1.1285-ről lehet bepróbálkozok egy shorttal(ha kibír jönni a felhőből)...TP1.12 körülre.
H1-en szép hosszú a kanóc...hm
10órás új gyertyából kiderül...inkább most azt mondanám, h neki áll oldalazni a felhőben swingelve közben felhő alja is feljebb jön 1.1308-ra...onnan könnyebben kimászik lefelé.
Bár reggel szívinfarktus2: kereskedési könyv jegyzői része sehol 9-kor! és pokerhangon bemondja erstebroker a telefonba: biztos kiütötték. 9.10-kor jelent meg.
Köszönöm, megpróbálom saját séróból... :)
Egyébként rövid pozikra ülök be egyelőre, pár nap, max. 1-2 hét, a hullámok hátán.
A daytrade-et már kerülöm. Megégettem vele magam rendesen.
Azé ne ez alapján bótolj! Próbáld saját séróból! Most olyan szépen lehet. Szvadi is megmondta, hogy most gyönyörűek a hullámok....
Vagy Öcsibroker (eltünt, múlt hét óta nincs) jól adja/veszi napon belül, vagy Ranger... meg sokan mások...
:)
Nem tudom. Én most nem gondolkodom shortban. Azt sem tudom főleg milyen időben dolgozol? Rövidben, közepesben?
Pl van itt egy középső, shortra: link Van benne támasz a kívánságodnak megfelelően bőven és kicsimókus és egy kóbor trendvonal is.
Másik, kicsit hosszabb időben shortra pl: link A pink négyzetben elérheti tenkan-sen-t, ott van 1000 is, trend vonal is. Kérdés mekkora a valószínűsége? Sztem ennek kisebb, mint innen föl.
DT-vel, scalp-pal már csak ritkán, szórakozásból....
Kaptam egy mínuszt, pedig hullámos alapon ez tényleg csemege, de hát nem vagyunk egyformák, így van ez jól.
Ha 1.146 nélkül menne le 1.13 alá, az még nem veti el a bull scenariot, de akkor már más formálódna. A nagyobb alakzat miatt csak 1.12 törése lenne az első intő jel, a bull határ pedig jelenleg az 1.115-nél levő alj.
EUR/USD