Az eladást zártam.A vételek közül az 1.1813 és az 1.1807 már teljesült még hátra van az 1.1796 és az 1.1789....már mindenki az 1.20 meg az a feletti szinteket várta...Lehet még leszalad 1.1750 környékére is előtte...
Nekem mázlim volt, mert volt longom is, és még időben fordítottam shortba. De már én sem érzem annyira.... vártam az 1.2 feletti szinteket, de már időtávban rég el kellett volna jönnie... nagyban kezd távolodni a dollárgyengülés scenariója, ez tök olyan, mintha inkább középtávon is erősödés jönne vagy csak simán marad a csapongós mocsár.
Hát urak.. nekem itt a vége.... Kiverte oda vissza a stopjaimat és ez már zsínorban a 4. veszteséges napom volt, s egyben minuszos hónap, s az október, szeptember se volt fényes. Szóval azt hiszem itt kell most abbahagyni. Majd valamikor... ha lesz idegem hozzá... Jó kereskedést Nektek!
Még nem zártam le az 1.1862-nél nyitott eladásomat...Mivel nem törte le az 1.1895-nél lévő ellenállást továbbra is 1.1833 ill. 1.1815 környékére várom....Jó hétvégét
Gyertyán 1 h-n belül visszahozod teljes délelőtti süllyedést de akkor legalább menjünk már topra de ott is csak szarakodik....Range tradet írtam reggel ahhoz smafu ez a sáv.
Szokásos vagy inkább megszokott belépési stratégiám alapján belépésem után 10 pipet nem tudunk egy irányba menni....Biztosan rossz a stratégiám csak kár hogy eddig működött. Majd hétvégén újra gondolom. Ha érdemes vagy inkább ráülök a kezemre és várok. És nézd meg pl. megint belehúztak egyet. Alacsony volumen mégis megy a gyertya.
EUR/USD