1.1094-ről a vártnál kisebb korrekció jött csak fel (1.1116-nál megállt, ~38% korrekció), ettől függetlenül a várt újabb, az elsővel arányos további esés teljesült és a vége felé járhat potenciális hullámvéget formálva 1.106x körül.
Forduló legkorábbi jele1.106x után 1.1087 törése lesz (utána max korrekció jöhet), ekkor legalább 1.1117-ig tartó emelkedés valószínű.
Az esés a fenti scenario eetén limitált, ha 1.1062 alá menne, változik a szerkezet és újraértékelés szükséges...
Szia! Most hogy látod eurusd-t? A felfelé korrekció nem jutott el 1.1129-1.1137-ig. Ebben az esetben, ha az első 5 hullámmal megegyező nagyságú 5 hullám jönne lefelé (zz), akkor az már 1.1050 alá mutatna. Egyelőre c=0.618a. Véget érhet itt a korrekció?
valóban a napos zárás alapján azt sem zárnám már ki,hogy megnézi 1.1025 öt holnap,azért lejjebb egyenlőre nem várnám. Épp azt néztem a hétvégén,hogy nem igazán volt a múltheti dupla alj hetesen,túl korán fordult. A holnapi 14.30 as adat remélhetőleg megadja az irányt,ami persze lehet,hogy az első percekben fals lesz még,meglátjuk holnap,de lehet hogy GBP,CAD vagy JPY jobb választás lesz,holnap bepótolhatja azt a piac amit ma a nagy semmivel elmulasztott
ritka egy unalmas nap,mondjuk font jó lett volna ha nem hagyom ki,pedig még Trumpnak ís írtam,hogy a kínaiak már megint vámot emeltek, persze titokban,hogy ne hogy megtudaj.",Egy jó akarója" aláírással el is küldtem,de ez a böszme biztos nyaral vagy nem érti a magyart,mondjuk ez utóbbit ki is nézném belőle,ritka egy műveletlen pacák.
...a másik ha túl sokáig szerencsétlenkednek itt, lehet tuti nem fog fordulni könnyen, hanem csinálnak egy minden longot kiverő csúnya leszúrást, akár egy előkereskedési, éjjelit... valahova a paritás felé, hogy lehetőleg az összes longra spekizőt előtte faszán kirázzák, nem egyszerű ez így... :(
Meg az a baj, erős piaci esés is elvileg dollárgyengülést hozna... na de nem nagyon tudnak kint sem esni, megint a kibaszott saját-részvényvásárlás miatt, mert megint azok veszik azt a szart... és szept 17.-ig még vehetnek is, utána lesz korlátozás... Én is sp shortban vagyok, de simán lehet hogy megint lesz valamekkora felkör kint a hetekben, és addig az eur/usd -t sem látom, mitől tudna felfelé kitörni...
EUR/USD