Volt két eladásom amit 2017.04.18-án 12.26-kor nyitottam és akkkor beragadtam.Most nem kevés nyereséggel kizártam mindkettőt....:D Ez türelem játék volt.....:D
Sok hasznot nem hoz így kintről nézve... Örülök h nyáron majd mindig péntek délután new yorki időszakban történik valamit akkor is pár óra alatt. Egész héten meg szarakodas.
1.1247-től1.1051-ig lehet impulzusnak is tekinteni, a teljes alakzat 1.1247-től a mai aljig viszont valószínű,
hogy nem impulzus, csak impulzív szakaszokból álló komplexebb szerkezet. Ne akard mindenáron kicsontozni / megfejteni. 1.1092 egy fontos töréspont a szerkezeteben, ami miatt 1.1164-től impulzívnak impulzív, de már nem impulzus szerkezet az esés. A nagyobb, éves alakzat a mérvadó jelenleg.
1.1063 törésével jelentősen változott a rövidtávú szerkezet és a kulcsszintek (ezért volt strukturálisan fontos határ 1.1062). Ennek részletei kevésbé lényegesek, több értelmezés él és ez keveseket érdekel, inkább a nagyobb távú kép a mérvadó (pár hónapos és éves).
Rövidtávon a lényeg, hogy amíg 1.1060 alatt vagyunk, az emelkedések jó eséllyel korrekciók a további legalább 1-2 új alj előtt, akár 1.1000-ig.
Valamivel magasabb szinten 1.1164 a mérvadó short határ, 1.1164 alatt maradva akár még pár hétig 200-250 pontos sávban pattoghatunk nagy swingekkel, de összességében lefelé araszolva, újabb aljakkal.
1.10 környéki zárás a mai hetes ,havi záróra szerintem reális,kb itt a hetes vissza teszt szint 1.09 környékén meg az ellenállás szint,havin meg 1.06-1.08 közé mehet,ehhez persze át kellene vinni az előbb említett hetes támaszt. USD-JPY ben lehet kis vissza teszt,de benne van a pakliban,hogy vissza fordul long irányba hosszabb távon,pont úgy mint a DOW és társai. Szeptemberben lehet örömködni és a kamatemelés is elmarad várhatóan,a döntésig viszont lehet egy felkör EUR-USD ben ,akár 1.13 fölé is. Ma EUR-USD és CAD ra lesz esetleges piacmozgató hír.
Illetve az utolsó(1.1228-ról)indult esés LL-jeit összekötve még egy ereszkedő ékben van az árfolyam(most szúrt alá, de mire beírom lehet ez se igaz). Dollár index lassított, de piszkosul bull.
EUR/USD