A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
De hogy egy kis forintozás is legyen. Talan Te irtad a másikban, hogy ez akár a 4. hullám is lehet és most jön az 5. le. Mivel általában 5=1, az kb 367 ft-ot jelentene. És meg is lenne a régi sávba belevágás. De először a 393-t kell átvinnie.
Itt mindent (bankszektor) is menteni fognak, és nem az okozók fogják fizetni... nekem a CS kapcsán erősen Görögország 2008-as válság feelingem volt... szóval szerintem irtózatos infláció jön mindenben, mert láthatóan beindultak a nyomdagépek újra, EKB is észbe fog kapni, hogy a zúzda helyett nyomda kell.
Nem tudom, minden nap más megérzéseim vannak. Teljesen irreális lett minden a tőzsdén. A régi kereskedéseim volumenének töredékével merek játszani jó ideje, mert nem akarok belefutni egy méretes bukóba.
Valószínűleg igen. 25bp. Megvárom a negyedéves gyertyát..barmi van. CS be..opatott. Részvényekből teljesen félre állok. Forint kamataim 14-16% között. Folyamatosan váltom devizára a hozamokat. Osztrák bankszámla után jön a Szlovén valószínűleg. Nem vágott földhöz a CS, de nem esett jól. Nem is a veszteség, hanem ahogy levezényeltek. Ha nem volt más lehetőség, akkor itt iszonyú problémák vannak. Apa kezdődik. Továbbra is azt mondom, hogy a Russell 2000 (IWM) betölti a hónapos rést 80 körül. Pont azt fogja kapni a világ, amit érdemel.
Én is így értettem, szerintem mindenki megérti. Már csak abban kell megegyezzük, hogy Cayman vagy Taycan ára... ;P Addig is Bandinak, a megunhatatlan: John Ford a Twitteren: "@zerohedge This is what he says.... https://t.co/J1JochUZ2j" / Twitter Egyébként hihetetlen ebben az interjúban, hogy milyen erősen szuggesztív non verbális eszközöket használ... érts már meg kedves bárki: végtelen pénz van, van pénz dellára, no problem... vajon amikor a kamerát kikapcsolták, körülnézett, hogy rászakad-e a mennyezet a világítással együtt? Olyan szívesen megnézném ilyenkor az elő utáni viselkedését egy ilyennek csak úgy néhány méterről, hogy lássam mennyire hitte el, amit előtte mondott...
Menni is kell, amikor lehet. Én is, amint meglátok egy olcsó repjegyet, már rá is ugrok. Mondjuk az elmúlt egy évben felpörgettem az utazások számát, de hát ki tudja meddig utazgathatunk szabadon és (relatíve) olcsón...
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!