Az első négy pontoddal egyetértek! Az ötödiket gyakorlatilag kizártnak tartom, mert ötször annyi részvény van itt, mint a konzumban volt! Nem fognak rajta akkorát húzni...
Tiszteletem kedves bátyám! Vételre ajánlom a papírt mert, 1 hamarosan prémium kategória lesz! 2 itt van nekünk Endy bácsi! 3 feltehetően sok milliárd értéket pakolnak bele ! 4 nem azért mentetette meg a ner hogy itt pár forinton tartsa! 5 konzum sztori várható! Mindezeket figyelembe véve tartani és venni kell a papírt, legalább egy 10x benne van rövid távon:)
Tiszteletem kedves bátyám! Vételre ajánlom a papírt mert, 1 hamarosan prémium kategória lesz! 2 itt van nekünk Endy bácsi! 3 feltehetően sok milliárd értéket pakolnak bele ! 4 nem azért mentetette meg a ner hogy itt pár forinton tartsa! 5 konzum sztori várható! Mindezeket figyelembe véve tartani és venni kell a papírt, legalább egy 10x benne van rövid távon:)
Tudása és elemzése! Nagyon jót röhögtem korán reggel! De nézzük meg közelebbről: Opus még mindig nem 60.000, nem is lesz soha (gondolom azért nála rajta van a charton! :D) Est: amíg volt neki jó volt, majd egyből szar, 78 forint, meg 10 forint is elhangzott hogy hová fog leesni az árfolyam. Majd 130 felett mégis újra vette mert itt van Vajna, akit ő már megjövendölt 2017ben. (A helyzet extra komikuma, hogy ő még nagyban nyomta a 10 forintos célárat amikor már rég megvolt AV vétele. Most meg éppen 3000-es célár röpköd megint. ABSZOLÚT hiteles és követendő, emeld csak piedesztára. :D De röviden ennyvel is reagálhattam volna a kommentedre: bla bla és bla :D
"marsi is a szektával..."nagy tévedésbe vagy . marsi érdekei, tudása,elemzése és egyéb infók szerint írogat -no meg tele van neki ...hogy sokan basztatják, és ha a szektás iránnyal egyező véleményen van azt is megírja ,ha nem lenne szekta akkor is azt írna, mert ő nem egy görbe szög.......
"marsi is a szektával..."nagy tévedésbe vagy . marsi érdekei, tudása,elemzése és egyéb infók szerint írogat -no meg tele van neki ...hogy sokan basztatják, és ha a szektás iránnyal egyező véleményen van azt is megírja ,ha nem lenne szekta akkor is azt írna, mert ő nem egy görbe szög.......
Pontosan, emlékeztet az Ott1 venni holnap limit stb beírásokra. Limit màr csak akkor lesz ha valami csudajó cuccot hoznak be. Kíváncsian vàrom mi lesz ez, továbbá, hogy tényleg el tudják e intézni a prémiumot, mert Ott1-ben ez valahogy egy éve nem sikerül már. Mondjuk a legújabb a nyilvános részvénykibocsátás ott ami szerintük hiányzik, de erről meg itt nem olvastam még.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))