Kedves Essence ! Egy írás és húztam innen . Azért nincs érvem,mert ide az kevés. A vásárlásaim elejétől,( ŐSZ )! beírtam,hogy ÉLET vagy HALÁL, KOCKÁZTATOK ! SZVSZ Jelenleg ebben az Országban majd minden kiszámíthatatlan. SZVSZ Nem részletezem. Mindenki úgy éli meg ahogy gondolja. A BÉT-en véleményem szerint az EST most egy külön kategória (számomra legalább is ) így is-úgy is. Én nem szoktam ugrálni. Megvettem , VÁROM a végkifejlet végét. Az ÉN döntésem. MINDENKI MAGA DÖNTSÖN !
Komolyan mondom, hiszek az Est-ben. És Manopiban is. Bár Estre kevés az érve. De el tudnám adni ezt a részvényt még plusszban, és ez most egy kísértés.Biztos Ex tevékenysége is hatott. De látom részéröl ezt a sok egyirányú, állhatatos (és következetes) kommentet, és nem tudom, hogy tényleg csak vitatkozni szeret - vagy miért tesz ennyi energiát az ellenvélemények rendszeres propagálásába? Most kezd elöjönni bennem is a dac, hogy már csakazértis kiülöm!(Bocs hogy táplálom) Jó éjszakát!
NAV a kintlevoseget mar megkapta egy maganbefekteto kifizette, De azt a NAV nem talalta szabalyosnak ebben az esetben. Mas hasonlo esetekben volt ra pelda, hogy elfogadta mas befizeteset is. Ettol fuggetlenul nem zarom ki, hogy Neked van igazad es a NAV csak vegzi a dolgat, es persze a birosag is donthet partatlanul. Csak ugy gondolom eleg nagy most a kockazat, Igaz az tud sokat nyerni aki sokat kockaztat.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))