igaz,én 90% kihagyom lehet 100 ban is ki kéne,valaki meghekkelte a portfoliot mert mindenkiröl lehet tudni?ez király engem is meghekkeltek aznap mikor 40-80ft volt miért is?
mert sok ember van egyik ezt csinálja a másik az magyarul buták jobban mondba nem tudják a problémákat kezelni ,a törvényeket sem is merik pontosan aztán a hüle jofászoknak kell rendett vágni de persze azok se értenek hozzá ez van tisztelt papa,ne hogy az t higgye okosak az emberek,sajna még a saját szakmájukat sem tudják ismerik ez van és nem más van
A romániai bíróság alapfokon elutasította a Társaság keresetét, melyben kérte annak megállapítását, hogy a Pénzügy elesett az összes adóhatósági végzésben lévő követelés behajtási jogától amelyek esetén elmulasztotta a csődeljárásba való beíratkozást és ennek következtében elutasította a végrehajtásra vonatkozó adóhatósági végzések felfüggesztésére vonatkozó kérelmét a Társaságnak. A határozat még nincs indokolva. Fellebbezhető az indoklás kiközlésétől számított 10 napon belül. nav 2 király
amúgy a NAV miért nem az egyezségi tárgyalás előtt kezdett kötekedni, ha gondja volt esetleg az egyezségi ajánlattal ?? miért nem jelentkezett be akkor ha tényleg mindenképpen felszámolást akar ??
Itt már csak egy pozitiv esetén lesz emelkedés. Szerintem nem mer venni senki, csak a spekák a felesleges pénzből. Ha egy nap nem lesz vevő, akkor meg van a döntés. Ha meg az egekbe ugrik, akkor is. Csak várni tudunk, de most is olyan döntés lesz amire nem is számítunk, nehogy már pont kerüljön a jogerő végére.
Mert ezek kamu hitelek voltak, cégcsoporton belüli, valós pénzmozgás nélkül, minden csak papíron zajlott. Így persze, hogy nem jelentkezett be, és nyilván könnyedén elengedte a semmi 97,5%-át. Nincsenek csodák, a valóságban senki sem enged el több milliárdot. Ez csak akkor lehet, ha az egész összeg virtuális, valótan.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))