A digitális pénzek is elvehették a kedvét a befektetőknek, sokan kevésbé kockázatos eszközök felé mozdulnak.. Okozhatnak nagy bajt még a digit pénzek...
2007-2008-at végignéztem egy biztosítón belül. Nekik voltak unit link termékeik. Minden nap híreket olvastunk folyamatosan. Abban igazad van, hogy akkor is a tőzsdei összeomlás előtt hasonló hurrá optimizmus volt, de azért jóval előbb mutatkoztak jelek a abajora. Ezeknek a jeleknek egy részét most is vélem felfedezni, de szerintem még kitart pár évig, kicsit óvatosabbak a szereplők. Persze válság kialakulhat, begyűrűzhet máshogy is nyilván, de a túleröltetés érezhető. A hitelekkel is jóval óvatosabbak voltak pár éve. Az ingatlan piac is szerintem kezd túlfűtötté válni, sokan ülnek benne hatalmas pénzekkel, mármint megrendelők, kivitelezők egyaránt, a béreket világszinten hajtják fel amit az eladások egész pici elakadásával nem fognak tudni (nem akarnak) fizetni. Utcára tesznek majd embereket akik hitelből vették a házat, kocsit stb. Stb. Kemény évek jönnek, de még van levegő. Van egy - két év még! A volatilitás is érezhetően nő, ami motorja a spekulációnak, már ott az ideg a befektetőkben.
Úgy gondolom ma mi leszünk a legerősebb papír a béten.A többiek kicsit nosztalgiázhatmak.Az ifjonc barátaink pedig megízlelhetik mit is éltünk mi át 2007-2008ban.Mert nincs kétségem egy bux horror felől.Ami egy nap alatt kb 1000-1500 pontos szakadást jelent(((((
Én is így voltam ezzel végig. A múlt heti közlemény engem megnyugtatott, főleg úgy hogy többen is írtátok, hogy megkérdeztétek a helyzetröl a navos ismerőseiteket... Én biztos vok a sikerben. Kedden jár le a bíróság határideje? Én abban a hitben voltam, hogy később.
Ez igaz! Én megígértem magamnak, hogy amikor duplázok, kiveszem a befektetett tőkét. Ki is vettem majd jó + 20%nyi darabbal visszaszálltam, mert nem bírtam volna végignézni, hogy kimaradok ebből... Főleg ha már kiültem ezt az 50-60 oldalazást. Úgyh én drukkolok a keddnek! :-)
csak keveset amugy ,van még neki miért ne irhatná a 150ft ot,nem is értem miröl hadoválnak itt,én eladtam csepelt mégis 1700ft ot irok igaz már fél éve,
három a magyar igazság ,,,,,,én nem kerestem , nem vesztettem , de nem realizált vesztességem sokáig volt , most jelenleg nem realizált nyereség van 700000 körül , és várom ,várjuk a csodát
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))