Szerintem amikor csődbe ment,nem így nézett még ki a kirakós. BCS okos ember,lehet,hogy látta az opi/konzi sémáját és eszébe jutott,hogy hoppá, nekem is van egy tőzsdén jegyzett cégem. Azt,hogy emögött mi a sztori szerintem hamarosan megtudjuk.
kormány irányítás alatt van. ez biztos,a többi találgatás,de nem kizárt hogy fideszesek veszik mint konzumot 50ft nál,mert ugye ott is tudták mészárost
Pont ezért gyanús nekem. A nav ilyen ziccert miért rontana el ? Határidőt nem tartani és jogalapot veszteni ezzel a kovetelesre? Másrészt mint múltkor írtam ugye az is erősen kormány irányítás alatt van. Ha ide valaki olyan akarna jönni akkor keresztbe tettek volna hamarabb. Így nettó idohuzasnak tűnik a dolog. Még lehet nem volt meg a kirakós egy darabja időre és kellett egy kicsi plusz. Aztán kaptak egy kis alamizsnat cserébe. Szerintem ezek jelek amik arra mutatnak hogy valamit csak akarnak vele kezdeni és azok a valakik baráti kezek. Ki fog derülni hamarosan. Különben már rég 10-20 tartományban lenne megint. Vsz.
1 hèt vagy 2 hónap múlva kiderülhet az, hogy 1 vagy xxx. Itt senki sem jogász. Aki fèl, adja el, felezze le a pakkját. Izgulni ,fórumozni, kattogni nem jó
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))