Jókat írtok. Egyértelmű hogy olyan helyzetet kell teremteni ahol mind az új befektetok mind a régiek mind a cég jól jár. Ez nem egyszerű. De ha én csinálnám biztos nem hagynek teret annak hogy a régiek az ujakra ontsek a sok papírt. Ex viszont ezt várja :)
Az
Estmédianak jelenleg kb. -4,42 md. Ft. saját tőkéje van. Ez túlnyomó részt 2016-ban
keletkezett kb. -1,5 md üzleti eredményből valamint a 2014-es kb. -3,2 md Ft
értékű kötvénykibocsátásból ered. Ha jogerős lesz a csődegyezség lekerül a csa. és helyreáll a sajáttőke. Vagyis kb. 0-ás lesz a cég, de ott van a helyzet, hogy kellenek majd új befektetők, ahhoz tervek. Mellette ott lebeg majd a levegőben 39.255.417
darab új részvény a régi hitelezőknél, akik akkor lesznek 0-ban, ha legalább 30,58
Ft/részvény-oe tudnak értékesíteni. Szvsz. ha most elengednék az árfolyamot akkor nagyon nehéz lenne új befektetőket találni, mert ott maradna a veszélye, hogy régi hitelezők a magas áfolyamon ráborítanak a piacra. Ez jelenleg senkinek se túl jó, de mindannyian tudtuk, hogy mibe raktuk a pénzünket.
köszi, úgy is próbáltam, de úgy sem engedte. Lehet, hogy opera contra chrome böngésző hiba van. A randi netboon-t operában nyitja én meg chrome-ba másolom. Majd a következő aukciónál már megpróbálom mindet chrome-ból, hátha úgy sikerül.
az a baj hogy ezek a várakozások egyre nagyobbak és egyre távolabbiak :D érted a poént :D nyilván ha ilyen sokat kell várni valamire akkor az ember másban pörgeti a pénzét addig :D kezdődött itt párhetes párszázas várakozásokkal. most már ott tartunk hogy jó ha December végéig 100 vagy 150. erre most már "évek múlva többszáz meg ezer" :D azért ez egyre viccesebb... lassa ott vagyunk hogy "majd 10 év múlva mikor 10ezer less. az is szép kamat nem, jocókám" :D hagyjuk már :D
Törölt felhasználó2017. 11. 28. 11:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
nincs az ember pletykás,valahogyan elszolja magát.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))