Akkor foglaljuk össze: Te irtad 61454. :"Kgy nemigen lesz megtartva a bét döntés előtt úgy néz ki" Colop Úr megkérdezte , milyen kgy ? Válaszod 61460 : "A hol a tőkeemelésről döntenek." Késöbb irod 61463 : "Csödegyezség szerint a csöd megszüntetési határozatután 45 napon belül megtartják. " Most meg : "Már ha kell kgy felhatalmazás a végrehajtásához.Sima tőkeemelésről dönthet az Igazgatóságuk is." Hát akkor most lesz kgy vagy nem?? Egyébként 45 munkanapon belül !!
Közben találtam valamit, nem a csődeljárás miatt van az elkülönítés. “Az eredetileg a standard kategóriában lévő, csődeljárás alatt álló Est Media esetében a felülvizsgálat megállapította, hogy a kibocsátó az elkülönítés időtartama alatt nem szüntette meg a szankciót kiváltó szabályzat-, illetve kötelezettségszegést, és a tőzsde felé továbbra is jelentős lejárt díjtartozása van”
Tetszik hogy ilyen aktivitas van :) figyelmet kap a papir. Ez is csak jelent valamit. :) Amugy szerintem jo volt a mai nap. Nem szakadtunk be. Csokkent a lenyomas, mennyiseg a nap vegere :)
Azt ha tudjatok mondjatok el kérlek, hogy ugye az elkülönítés azért van mert a cégnek tartozása van a BÉT -fele. Ha jól tudom pár millió Ft. Miért nem rendezi ezt a cég?
Az elég kicsinyes cél. Szerintem vagy pár nagy speka játszik itt, vagy tényleg van karbantartónk. Nem gondolom, hogy az itt fórumozó kis közepes befektetők három óránként 40-50 ezres pakkokkal állnának ide vagy oda.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))