valamint kezdeményezhetjük a részvényenként 76,62 forint tőketartalékból alaptőkébe visszaemelését készpénzes tőkeemelésként!
"Az alaptőke-leszállítás oka veszteségrendezés, illetve a Társaság saját tőkéje más elemének, a tőketartaléknak a növelése. A végrehajtás módja a részvények névértékének csökkentése, olyan módon, hogy a 19.796.337 darab, egyenként 200,-Ft névértékű, azonos jogokat biztosító, „A” sorozatú törzsrészvény névértéke 10,-Ft-ra csökken, a 2013. május 14-i fordulónapra összeállított közbenső mérleg szerint szükséges mértékig (a mérleg szerinti saját tőke egy részvényre eső hányadának mértékéig, amely 86,62 forint) veszteségrendezés céljából, míg a részvényenként ezek után fennmaradó, 10,-Ft-on felüli saját tőke rész a tőketartalékba kerül."
Én ugyan már nem "a jó kiszállás reményében" (mert az már számomra lehetetlen), hanem egy büntetőeljárás kezdeményezése céljából szívesen adnám a szavazatomat: vagyis egy FÜGGETLEN, teljes körű pénzügyi elszámoltatás és vizsgálat indítványozása céljából.
Ha nincs mit rejtegetniük a mocskoknak, akkor nincs mitől félniük (de én ezt azért kétlem...)!
Nem a szervezkedés a megoldás - azzal nem juttok semmire. Tanulni kell az esetből. Ilyen űbermocskot nem szabad megvenni, még ha 1 Ft-ért adják akkor sem.
Nem értem, hogy ki és miért ad ezért a részvénynek nevezett csúfságért 10 Ft-ot.
Már annyit hazudtak, annyiunkat becsaptak és még most is van aki hajlandó nekik odaadni a pénzét. (Aztán meg megy majd a sírás, amikor lemegy 6 Ft-ra.)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))