linkeld már ide légyszíves, hogy az EST Media, mikor tájékoztatott arról, hogy csőd védelembe menekül az EMG!!! Én nem látom, hogy mostanáig, bármelyik közleményben is felmerült volna a CSŐD szó...
Az Est Media Group az EST MEDIA Nyrt. média üzletága....
Jelenleg sajtó-, online-, mobil médiaeszközöket tömörít egy egységes és szinergikus portfolióba....
Javítsatok ki, ha tévedek, de akkor tulajdonképpen miből is áll ez a cég, hogyha a nyomtatott PESTI EST család, és a mobil alkalmazások is csődbe mentek?!
Az E-Star példáját szem előtt tartva, a részvényesi érték NULLA!!! ...ha van is valami érték a cégben, akkor azt a hitelezők viszik!!! Szép kilátás mondhatom....
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA
LEÁNYVÁLLALAT CSŐDELJÁRÁSÁRÓL
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1036
Budapest, Lajos u. 74-76., a 2013. április 29-i közgyűlés által
elfogadott új, még nem bejegyzett székhelye: 1037 Budapest, Bokor u.
1-3-5., Cg. 01-10-043483) ezúton teszi közzé az alábbiakat.
Az EST MEDIA Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló EMG Médiacsoport
Korlátolt Felelősségű Társaság „cs.a.” (1037 Budapest, Bokor u. 1-3-
5., Cg. 01-09-885471, a továbbiakban EMG) – összhangban a törvényi
előírással, amelynek értelmében a csődeljárás (esetünkben 2013.
március 29-i) kezdőnapját követő hatvan napon belül egyezségi
tárgyalást köteles tartani – 2013. május 17-én megtartotta az első
hitelezői tárgyalást.
A tárgyaláson az EST MEDIA Nyrt. – amely a biztosított követelések
kategóriájában az egyedüli hitelező, míg a nem biztosított
követelések kategóriájában a hitelezői követelések többségével
rendelkezik –, valamint a megjelent többi hitelező az EMG által
előterjesztett egyezségi ajánlatot nem fogadta el.
Az EMG vállalta az egyezségi ajánlat átdolgozását. Erre figyelemmel
az EST MEDIA Nyrt. és a többi hitelező hozzájárultak a fizetési
haladék további 120 nappal – a csődeljárás kezdőnapjától számított
240. napig terjedő időszakra – történő meghosszabbításához, amely
időszakon belül kell az EMG-nek az egyezségi ajánlatot átdolgoznia.
Az átdolgozott egyezségi javaslatot az EST MEDIA Nyrt. el fogja
fogadni, ezzel is támogatva az EMG-t abban, hogy a reorganizációját
lezárja, és tovább működjön.
Budapest, 2013. május 21. link
Sajnos qrvára igazad van...
Szégyen ez az egész országnak!
A tőzsdének a TISZTA piaci versenyről kéne szólnia, nem pedig a kicsik átbaszásáról és a pénzük lenyúlásáról. Hitelét veszti itt lassan már minden. Már lassan az lesz, hogy aki esetleg, "véletlenül" tényleg dolgozni, alkotni, termelni akarna, már annak sem fogunk hinni, csak szkeptikusan legyintünk - hogy áh, ilyan cég nincs is!
Gusztustalan, mutyiország lettünk! B@ssza meg!
A tőzsde arról szól, hogy a kevés okos ember ellopja a sok buta ember pénzét, előre eltervezett aljas módon. Gyülekezni, egymást vigasztalni lehet, de a pénzeteket soha a büdös életben nem fogják visszaadni.
A BÉT helyes elnevezése a Budapesti Érték
Temető lenne. Egyre több olyan részvény forog itt, ahol elgurul néhány nulla. Néhány szemétláda milliárdokat lop el itt évek óta büntetlenül.
Természetesen megadhatod nekik is! Mi is erről beszélünk mint evazeller. Nem akarunk csodákat csinálni, csak annyit, hogy a részvényesek összefogjanak és megmutassák azoknak a majmoknak, hogy nincs több mutyizás, jól le kell őket szavazni mindenről! Több mint 95% részvény közkézen van, és nem csinálunk semmit, csak szitkozódunk, meg siránkozunk! Tegyünk már valamit az érdekünkben, meg a pénzünkért! Vagy ha nektek nem kell a pénzetek, akkor inkább egy hajléktalannak adtam volna, vagy egy szegény embernek, azok lehet megköszönnék nektek! Ezek mit köszöntek meg nektek?????
Tetszik nekem is ez az összefogás!
Lenne egy kérdésem: Ugye az is csatlakozhat a zárt körű fórumhoz,aki netán ide nem írt /vagy nem ír? (mivel van pár ilyen ismerősöm,akik rendelkeznek részvényekkel...)
Szóval nekik is átadhatom az általad fölvetett ötletet?? mert szerintem jobb,ha minél többen leszünk,és összefogunk mi részvényesek.
köszi!
Kellemes hétvégét, jó pihenést!
üdv.!
kedves montu,én nem siránkozok,azon már túl vagyok,csupán leírom a száraz mocskos tényeket,és én nem tartom őket annyira sem,hogy egyetlen egy kérdést is feltegyek nekik,mivel átnéznek rajtunk,semmibe vesznek minket.nézd meg az utóbbi időkben felénk volt egyetlen egy normális szavuk?mivel kecsegtettek minket? csak a hazugságokkal,az aljas kibogózhatatlan negyedéves jelentésekkel,álhírekkel stb...tehát abszolút,sőt még azon is túl,nem látom értelmét semmilyen velük való társalgásnak,mivel semmit nem tudnánk megváltoztatni,ebben biztos vagyok.én nem fogok közgyűlésre menni,de tudod mit,ha egy szuper cég lenne,ami tök jól működik,és látnám a fejlődést,meg a gyarapodást,na akkor elmennék közgyűlésre,és vidáman "osztanám" az észt A VALAMIRŐL,de így..egy semmi cég semmilyen munkáját a semmiről??sorry de én így látom nektek akik elmennek sok sikert,de én nem tudnám végigülni úgy,hogy valamelyiket pofon ne köpjem.
u.i.:bárcsak arról beszélhetnénk,hogy ebben az évben mekkora új projektbe fektetett a cég,és tök jó osztalékot fizet,meg mennyire örülünk a kiváló éves jelentésben megjelent számoknak... na pá
rohadjon meg a pakkjával együtt!!! még amikor kb 60 ft volt a részvény azt nyilatkozta nem is érti miért ezen az áron áll a részvény,sokkal többet ér...hazug állat a többi mocsokkal együtt.röviden tömören ennyi
kb. ennyi maradt még neki. (+ gondolom közgyülire meghagy 100 e körül, aztán azt is dobja)... Teljesen kitárazza a 200-on "vett" tulajdonrészét. Vajon miért és vajon lesznek e olyan birka kisbüfik, spekák akik megveszik tőle?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))