hogy itt kinek mi a célja az már eldőlt.6-7-8..száz forintos árakról ha megnézzük,most 1 forint 50 fillérre levinni az árat.ez az amit csináltak,semmi pozitívum.az a baj,hogy a "cég"mögött semmi érték nincs,attól még vmi speka felhúzás előfordulhat,na de a funda meg a chartok....
Hamár egyszer végrehajtás alatt áll a cég, mégis mire lehet számítani?
De meg kellenne tudni az összegeket...
EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(1036 Budapest, Lajos u. 74-76.) adósz.: 11404374
Nyilvános cégadatok "Cégtörténet"
A bírósági végrehajtás adatai:
1. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011.08.22.
A végrehajtás ügyszáma: 11067/Ü/1131/2011
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Dr. Kárpáti Zsuzsanna közjegyző
Változás időpontja: 2011.08.22.
Bejegyzés kelte: 2011.08.25.
Hatályos: 2011.08.22. - ...
2. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011.08.22.
A végrehajtás ügyszáma: 11067/Ü/1132/2011
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Dr. Kárpáti Zsuzsanna közjegyző
Változás időpontja: 2011.08.22.
Bejegyzés kelte: 2011.08.25.
Hatályos: 2011.08.22. - ...
3. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012.08.16.
A végrehajtás ügyszáma: 5519184430
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Észak-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 2.
A végrehajtás megkezdéséről szóló értesítés kiállításának időpontja: 2012.10.19.
Bejegyzés kelte: 2012.10.19.
Hatályos: 2012.10.19. - ...
Az adatok az Opten Kft. Cégtár rendszeréből származnak, amely cégek esetén a Cégközlönyben megjelent hivatalos adatokat tartalmazza, más szervezetek esetén egyéb forrásból származó hivatalos és gyűjtött információk láthatók.
2013. május 13. hétfő 13:14
Amit kifizettél érte, az megváltoztathatatlan. Saját döntésed, hogy mennyit adsz ezért a (vagy bármely más) részvényért. A névérték meghatározása (vagy annak megváltoztatása) teljesen független dolog attól, hogy te (vagy más) mennyiért vásárolt.
továbbá lenne egy kérdésem, amire Te is vagy bárki más is válaszolhat persze!megköszönném a választ!bocs,ha kicsit netán bugyuta lenne a kérdésem...
mivel régóta benne vagyok már ebben a befektetésben,kicsit most lemaradtam sajnos.
látom a közgyűlési előterjesztéseket.szóval,ha jól értem csökkentik a névértéket és alaptőkele-szállítás lesz.szóval,ha pl. kb. 80-88 Ft körüli lesz az új névérték,azaz kb. feleződik a névérték,mivel lemegy 200 ft-ról 88 ft környékére,vagy azalá netán,akkor a bekerülési áram is feleződik? ehhez az alaptőke-leszállításhoz én nem nagyon értek.
szóval akkor az én bekerülési áram is olyan mértékben változik,mint ahogy a névérték változik.azaz pl. a legmagasabb bekerülési árfolyamom (100,105 Ft) is lemegy durván a felére (50 Ft környékére)??? vagy ilyenkor a rendszer mit jelenít majd meg új bekerülési áramnak? én csak befektetésnek vettem anno,ilyenekkel nem foglalkoztam
Régi részvényes vagyok,elég magas 80-100 Forint közötti bekerülési árakkal. Jó ötlet, én is támogatom az ötletet!egyeztetni kéne a részvényeseknek és nagy összefogást csinálni!!!!mondjuk nekem lehet már mindegy,van még esély egyáltalán,hogy 80-100 forint magasságába fölmenjen ez valaha is????én kitartok már régóta és nem adom föl soha.viszont van néhány ismerősöm,akiknek jobb a helyzetük,mint nekem.szólok nekik is,így jó?az ugye nem baj,ha úgy iratkozik föl valaki az általad leírt zártkörű fórumra személyes adatokkal persze,hogy de ne írogat?mivel lehetnek néhányan,akiknek van részvényük,de nem látják értelmét fórumozni,vagy nincs idejük ilyen fórumozásokra.szóval ugye az nem baj,ha valaki ide nem ír,és rendelkezik részvényekkel és úgy jelentkezik a zártkörű fórumra?? (mivel úgy is lehet valaki részvényes,hogy ide nem írogat idő hiányában)mert akkor továbbítom ezt az általad említett lehetőséget általam ismert pár részvényesnek. előre is köszönöm a válaszod!
LEGYEN ÖSSZEFOGÁS ÉS NAGY DOLGOK LESZNEK MÉG ITT!! (LEGALÁBB AZ ÁRFOLYAMBAN LEGYENEK NAGY DOLGOK:-))
szóval lesz itt még itt pörgés:)
minden jót, sok sikert mindenhez!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))