Semmi konkretat nem tudok, es igyekszem keveset gondolkodni, meg megart. :)
Csak annyit tudok mondani, hogy mara mar nem hiszem el ennek a sunyi pankotainak az eladasait.
Szerintem atb@szas megy itt ismetelten, folyamatosan.
Amennyiben ez a tetu banda mindent elad, ki fogja megszavazni a tavalyi, meglehetosen problemas evet.
Majd a jonepre, vagy a veletlenre bizzak?
Teljesen eletszerutlen.
Azt hiszem a viz lassan felforr, es remelem, valaki nyakon onti a kopaszt.
Pankotai, gerendai, balazs... A "jo", a rossz, es a csuf?
Csoda, hogy meg elnek.
"Jó reggelt!"
Szóval, nekem sem áll össze a kép. Ezek a tetvek mindig sunnyognak valamit...
Mi ez a másik érdekeltségi kör? (Esetleg "szigetmédiára" gondolsz?) => na, akkor seggreülnék rögtön, de én ennek csak csekély eshetőséget adok. Mindenesetre ez sem kizárt. Viszont akkor illene jelentenie, ha valaki elérte az 5%-ot.
Aztán lehet, hogy a Pankotai-pakk (de jól hangzik...) tényleg a bét-en landolt. Menekülés az elhumetesedés előtt? Vagy csak feladta az egészet? Esetleg csőd?
Basszus! Csak találgatunk, innen bármi lehet megint! Ezt utálom ebben a cégben, hogy sohasem látunk tisztán!
A holnapi nap - ha kitör a pánik - alsó limites is lehet. De akár ennek az ellenkezője sem kizárt.
B@ssza meg az egész!
2-3 évvel ezelött 130 és 118ft -ért vettem ezt a szart, ma ugyanez az akkori értéken számitva megfelel 1ft 40 fillérnek. Ha ez nem pénzmosás, akkor ez meg mi??????
Es egyre alacsonyabb arakon adott el. A bet ar alatt is. Furcsa.
Kivancsi vagyok a holnapi utolso napra.
Hallottam egy masik erdekelt korrol is.
Lehet, hogy gondban lesz a kopasz?
Meglatjuk, erdekes napok jonnek szvsz.
Pankotai a reszvenykonyv lezarasa elott adott el.
Vevo? A BET? Ilyen esemeny elott ez nem lenne logikus.
"A Közgyűlésen részvényesi jogait az a
személy gyakorolhatja, akinek nevét a közgyűlés kezdőnapját megelőző
második munkanapon (2013. április 25-én) 18 órakor a részvénykönyv
tartalmazza. "
..és nem ment fel a kredit ára 11ft-ról?
(erre se azt írtam ,hogy 200ft lesz,ha nem megy fel eladóm alacsonyabb áron is,ha úgy látom a helyzetet,ha meg másképpen látom veszek hozzá még(mondjuk,most már nem sok van-Estmédiáról beszélek)
Én 13ft-on vettem.
és 68ft-ig spekizték fel..
(igaz én 21ft-on eladtam)
Nekem jó volt,mondjuk a 40-50ft-os ár jobb lett volna:)
A tőzsdén meg mindenki speki ki rövidebb,ki hosszabb távra Mackó elvtárs:)
Mondjuk valakik a nap 24 órájában írogatnak,aminek több ,mint fele gyerekes hülyeség..
... és miért szégyelljem magamat???mert vettem és adtam a részvényt a tőzsdén!!-mert itt azt lehet csinálni
Ez tőzsde!
Persze,ha a haverok forintoznak vagy esetleg maga a nagy NBM,az rendben van!
sok a szöveg spekiző halikám
kreditben is osztottad az észt, meg máshol is, szóval kicsit visszább ám az agyarakkal
magára nem írtam jelzőket, miről beszél?
szégyellje magát! forintozó megmondó
Le is írtam,hogy én kezdtem el venni,aminek nagy részét el is adtam pénteken.
Ezzel a kötözködésével boldogítson mást!
Mondjuk az eddigi haverjait,akiknek percenként beírja,hogy:Kamus,Bakter,Troll,stb.
Nem telik el 10 perc egy-egy beírásuk után és már meg is jelenik,minden topikban..
Nem tudom,hány éves,nem is érdekel,de ugyan annyira Gyerekes ez az Ön részéről,mint akiknek írja nap,mint nap ezeket a jelzőket(akik nagy része tényleg nem normális-pár kivételtől eltekintve)
Úgy hogy engem ,ha lehet kerüljön,mert nem akarom a napom 16 óráját ,a parttalan()és általában nevetséges) vitájukkal tölteni..
Szóval hagyjuk egymást!
Senkinek nem tartottak a fejéhez fegyvert hogy vegyen. Mindenki arról beszélt itt az elmúlt fel évben ( és korábban is), hogy mennyire egy elcseszett csaló banda ez. Ennek ellenére a kapzsiság mindig legyőzi a józan észt. Hozzáteszem, én is a saját káromon tanultam meg, mennyir aljas a vezetőség....
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))