A következő dolog nem hagy nyugodni:
Tegnap, amikor bámultam a reggeli nyitó könyvet, azt láttam, hogy valaki szinte egyben kikapta a 17-et, majd rögtön azonnal utána visszavonogatta a "támaszként" kiadott vételi megbízásait 16-ról. Ezt Ti hogyan értelmeznétek?
20 alatt gyűjtés megy és a kicsik kiszorítása a papírból. Már aki hagyja magát. Ebben az évben újra meglesz a 200 ft-os névérték. Nyáron lesznek csak az igazi rallyk. Mint eddig is. A közgyűlés után már 20 alatt nem lesz többet.
Jó gyűjtögetést és tízszerezést erre az évre!:-)
Ez számomra is azt a felvetést erősíti, hogy szeretett vezérünk a "főköcsög" pozíciót másra ruházza át. Elképzelhető, hogy az új "manager úr" lesz a következő "népnyúzó".
Szerintem a közgyűlésen lesz erről szó.
Ha elég beetető lesz a szöveg, és meg is tudják vele (újból) etetni a befektetőket, még egy komolyabb rally is elképzelhető.
Majd kiderül...
Valaki olyannak tartozott akit nem mert nem kifizetni a köcsög. Nem kell túl gondolni, ha befektető lett volna már erről regélnének mindenhol. Senkiházi banda, mind a háromnak sitten a helye...
Viszont,hogy mi lesz az árfolyammal azt senki nem tudja megmondani.Spekire mindenképpen jó lehet(nem kell 100ft-os árakban gondolkodni,2-3ft vagy esetleg 5-10ft nyereségre jó lehet)
A mai eladási hír nekem egyébként nem rossz,mert talán nem lesz mit önteni,meg ki tudja ki vette át ezeket a részvényeket...
Azt remélem mindenki figyelte,hogy a tegnapi eladás 14ft-on történt!!!
14ft-on,amikor 16ft-ért a Béten is megvették volna...
Ez azért szimpla megbeszélt átadást jelez számomra,és oda írnak egy tőzsdei árhoz közeli értéket(vagy hasonlót),de szerintem ennyi erővel írhatnának 111ft-ot is vagy sima 2ft-ot is,jelentősége csak adózási szempontból van!
A névértékcsökkentés viszont 100%!
Én itt viszont nem 10ft-ot hanem 20,25 vagy esetleg 50ft-os(valamivel kevesebb a saját tőke egy részvényre) névértéket tudok inkább elképzelni.
Aztán majd meglátjuk...
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA
BENNFENTES SZEMÉLYEK ÜGYLETKÖTÉSÉRŐL
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1036
Budapest, Lajos u. 74-76., Cg. 01-10-043483) Pankotai Csaba (1046
Sofia, Kisinev utca 8, ap 41. Bulgária szám alatti lakos)
igazgatósági tagtól 2013. április 23-án kézhez vett tájékoztatás
alapján ezúton közzéteszi az alábbiakat.
Pankotai Csaba úr 2013. április 22-én 153.000 darab EST MEDIA Nyrt.
törzsrészvényt értékesített 14 forintos részvényenkénti vételáron,
továbbá 2013. április 23-án 110.000 darab EST MEDIA Nyrt.
törzsrészvényt értékesített 16 forintos részvényenkénti vételáron. A
tranzakcióra tőzsdén kívüli ügyletben, az UniCredit Bank Hungary
Zrt. mint befektetési szolgáltató igénybevételével került sor. Ezzel
Pankotai Csaba úr részesedése a Társaságban 445.500 darabról (a
teljes alaptőke 2,25 százaléka) 182.500 darabra csökkent (0,92
százalék).
Budapest, 2013. április 23.
EST MEDIA Nyrt.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))