"Érdekes még a Konzum, amely immár 2900 forint alatt van, egyértelműen alábbhagyott a Mészáros-láz, pontosabban egy újabb formája alakult ki: egy üres, semmit nem érő cégtől, az Est Mediától várják a spekulánsok, hogy jöjjön egy Mészáros Lőrinc kaliberű befektető, és milliárdokat ajándékozzon a mostani részvényeseknek azzal, hogy vagyonát beleteszi az üres cégbe. Ha valaki működő tőzsdei céget akar, bevezetheti oda pár tízmilliós költséggel, és szórt tulajdonosi szerkezetet is könnyű létrehozni egy vonzó árú kibocsátással: milliárdokat költeni egy üres tőzsdei cégre, hogy is mondjuk, böszmeség, kíváncsian várjuk, lesz-e ilyen jelentkező, vagy csak a reménykedők kergetik az Est Mediát eszement értéken." http://m.privatbankar.hu/reszveny/gyengul-a-forint-tomik-a-richtert-320162
Idéznék egy klasszikustól: "Én ezt a hosszú szöveget nem olvasom el nem vagyok hülye, régen amikor képviselő voltam aki hosszan válaszolt attól nem kérdeztünk, én csak beraktam amit írtál, nem kommentáltam!" Szóval a lényeg: a való életben meg ne próbálja senki letrédelni azt, amit Marsi csinàl, mert csúnya vége lenne! Elképzelem azt a fiktív példát, reggel mondom az asszonynak: Szakítunk! Délben: Szeretlek! Este: Szakítunk! :-):-):-):-)
Ha a fórumon számolnank az ongolokat Marsi vezetne a tabellát torony magasan. Az öntés okozok is úgy változnak nála mint a célár. Naponta többször :) volt már Last manopi te és hali is. Lassan felkészül gyuripapa vagy sobadi. Mindegy ki csak róla ne higgyék pedig hát... :) mindenki tradeli most a papírt 5-60k ig a beirasok alapján. Meg a sok kicsi. Ennyit lehet kiolvasni. :) ez már elég szép volumen szummaban de szerintem amúgy tényleg vessző valaki nagy tételben is. Csak aprónkent. Meglatjuk
Oszinten fogalmam nincs itt en nem tudok ilyen tavon gondolkodni egyelore.Meg sokminden tortenhet addig.Most kb 1-2 hetre van tippem szerintem 100ft -120ft savban lesz a kereskedese.Viszont,ha nagyobb eladoi nyomas lesz akkor mehet tovabb 60-80ft-koze.Meglatjuk Decemberig meg nagyon sok ido van.Johet barmilyen hir..
ESTMÉDIA LUFI