Kedves Nemmondokle! Remelem olvasod irasom. Ertelmesen leirtam, hogy nem alkerdes stb. Erre trollnak titulalsz. Erre nem tudok mit mondani. Vagyis tudnek, de nem akarok. Remelm azt nem felejted el amikor nyuszitettel, mert esett a reszveny. Remelem boldog vagy, hogy kiraktal. Es tanubizonysagot tettel arrol, hogy valodi kerdesekrol es valodi valaszokrol a topicodban nem lehet beszelni. Amikor pedig egyesek aztnirjak, hogy felkopnek es alallnak, ha engem meghivnak, erre csak azt tudom mondani, hogy oar ember elott eloben is vallalom a talalkozot es nem sunyi mondon ezer nick moge bujva irkalok. Meg egyszer kedves Nemmondonkle, remelem ma este ez a legnagyobb oromod, hogy kiraktal. Remelem buszke vagy!
Ismerem az ilyen fazonokat mint te éjszakázás drogozás, család nuku, alszunk a szivacson a földön stb, nem vagyunk egy súlycsoport, :RE budai villa, szép nagy család unokák pénz, stb, ne írj nekem!
Toled meg erdemi hozzaszolast nem olvastam, en meg ezt gondolom. De igazad van, nem vagy te olyan erdekes, hogy ekkora fogyelem kiserjen. Igaz, el kell ismerjem, a genyosag meroszama, vagy mertekegysege lehetnel... Valamint a jardafutesed is felkeltette az erdeklodesemet... Na, nem azert, mert en is olyat szeretnek, mint inkabb a diagnozisod szempontjabol.
Talán nem kéne velem foglalkozni, ki tiltottatok soha többé nem állok veletek szóba! és nem adok infót sem, ti úgy is csak arról tudtok beszélni hogy ki milyen ember, mert a papírról nincs témátok, ezentúl ha veszek vagy eladok estmédiát ti arról semmit nem fogtok tudni, nekem nincs rátok szükségem mert én értek hozzá, ti meg csak veszekedni személyeskedni szitkozódni tudtok.
Nagyon lenyeges kerdes a hatrahagyott vagyon elosztasa. Ugy lenne igazsagos, ha abbol minnel tobb ember reszesulne. Mert, ismered a mondast: Meztelenul halunk meg. Tovabbi szep napot.
Beírtam hogy vettem, beírtam hogy eladtam, mit szeretnél még? soha egyikőtök sem teszi ezt meg sunyiban eladtok, soha nem lesztek olyan becsületesek mint én, aki személyesen ismer mindenki szeret engem mert még soha életemben nem csaptam be senkit, szóval csak korrekten, nem kell hazudozni, és nem miattam esik a részvény, mit szeretnél még tőlem?
Én már mondtam egy másik topikban is, hogy ha a való életben is ilyen vagy, akkor nem sokat érsz...írtam még többet is, de kitöröltem, mert annyira sem tartalak, hogy 1 percnél többet szánjak rád...
Ne írj nekem, menjél biciglizni mert az rendbe teszi a gyomrod, engem nem tudsz átverni, ott van a sok marinéni hazudjál nekik, majd 50ftnál meg lépjél le.
ESTMÉDIA LUFI