Igen. Én nem cidrizek. A trading diary-ba màr be van könyvelve a veszteség. 😁 Nem azért, mert nem bízom, hanem azért mert a legrosszabb forgatókönyvből kell kiindulni. Màshogy ezt a kockàzatot nem lehet menedzselni.
Ez szerintem màr nem opció régen. Ha el akarnàk adni, koràbban kellett volna kezdeni, mivel tételt zàros hatàridőn belül ràadàsul aukciós kereskedésben, nulla vevővel màr nem lehet kivitelezni.
felspekázzák mondjuk 80 ig van 2 hét és utána eladogatják lehet ilyen is de elég rizikos,amugy megcsinálták 30-80 ft ig ???????? és utána tömések voltak szerintem ,de lehet csak a jogerös elhuzodása miatt adták
Az nem lehet opció, hogy még a végjáték előtt, kicsit felhúzzák az árfolyamot, aztán apránként öntikéznek? Vagy ez túl nagy mennyiség és túl ügyesen csinálják, hogy erre lehessen következtetni?
Törölt felhasználó2018. 03. 05. 11:49
amugy én sem értem minek vettek mut héten 400 ezert 50 en ,és most is ha igaz a 250 ezer igaz e vagy valaki megilyedt és a 100 ezerra rávett hátha nem kap,65ft nál volt ilyen 250 vételes aztán ott is ráugrottak,amugy szerintem nincs semmi,de jo lenne ha lenne
Én tartom! Nem vagyok beszari. Itt Mari néni màr nem vàsàrol 5m forintért, olyan agyalàgyult speka sem, aki égetni akarja a pénzét. Olvasni kell a jeleket! 😁
Igen. A pufi azért van, mert optimalizàlni akarjàk az àrat és/vagy 53-ig ki akarnak szedni mindent. Majd kiderül, igaz-e. Ha tényleg belsős vàsàrol, ràjött, egy darabot nem fog itt kapni, kénytelen lesz felfelé venni. Több opció van, a célok most még nem ismertek.
Est Média